Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
1 gunde 3 hamile
Arkadaslar akvaryumumda 4 disi sarı prenses 1 de erkek sarı prenses var.Bu erkek baya buyuk ve saglam bir damızlık.1 gunde 3 dişi sarı prensesimle çiftleşti diğer dişi zaten çok kuçuk oda buyuk olsaydı onlada çiftleşçekti demekki :)Şimdi 3 dişi sarı prensesinde agzında yavru var sizce bu normalmi?
Tesekkurler deep.Bende tam demiştimki dişiler yandı bundan sonra :))
erkekler üreme gönemine geldikleri zaman kısa günler içerisinde bir çok dişi ile eşleşe bilir yeterki dişi olsun dişler yandı bundan sonra derken sürekli rahatsız edecek dişileri buda yavruları atmalarına yol açacak dişi yunurtaları atsa bile hemen birdaha yumurtlayamaz karnında yumurtaları toparlaması ve gerekli olgunluga getirmeli
Bence normal.
Hmm saol diamond verdigin bilgiler için,allahtan cok fazla saklanma yeri var dişilere yavrulayacak ortam cok yani.
şimdi arkadaşlar bana katılmayacak ama sen benim dediklerimi uygula 12 gün olunca dişi balıklarını kusturma metodu ile yavruları başka bir akvaryuma al.en geç 1 ay içerisinde tekrar çiftleşecekler.böylece hem dişilerin fazla hırpalanmamış olacak hemde kendilerini daha kısa sürede toparlayacaklar.hepsini aynı gün çiftleşmesi senin için bir avantaj.
akademiste katılıyorum ama yavruları ayırdıktan sonra ihmalden kaçınıp en az kayıpla olaydan sıyrılmalısın...
Yavruları ayırmayı dusunmuyorum nurettindede ben bu akvaryumu viizyon amaçlı kurdum yavru almak için değil aslında ama tabiki yavrulayınca hoşuna gidiyor insanın :) Ben bırakacam dogal ortamlarına balıkları.
en dogrusunu yaparsın dago ;)