Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

1 gunde 3 hamile

Arkadaslar akvaryumumda 4 disi sarı prenses 1 de erkek sarı prenses var.Bu erkek baya buyuk ve saglam bir damızlık.1 gunde 3 dişi sarı prensesimle çiftleşti diğer dişi zaten çok kuçuk oda buyuk olsaydı onlada çiftleşçekti demekki :)Şimdi 3 dişi sarı prensesinde agzında yavru var sizce bu normalmi?

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

normal Hippie 1 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tesekkurler deep.Bende tam demiştimki dişiler yandı bundan sonra :))

img

dago

ÖZEL MESAJ

erkekler üreme gönemine geldikleri zaman kısa günler içerisinde bir çok dişi ile eşleşe bilir yeterki dişi olsun dişler yandı bundan sonra derken sürekli rahatsız edecek dişileri buda yavruları atmalarına yol açacak dişi yunurtaları atsa bile hemen birdaha yumurtlayamaz karnında yumurtaları toparlaması ve gerekli olgunluga getirmeli

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bence normal.

img

wildfish

19 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hmm saol diamond verdigin bilgiler için,allahtan cok fazla saklanma yeri var dişilere yavrulayacak ortam cok yani.

img

dago

ÖZEL MESAJ

şimdi arkadaşlar bana katılmayacak ama sen benim dediklerimi uygula 12 gün olunca dişi balıklarını kusturma metodu ile yavruları başka bir akvaryuma al.en geç 1 ay içerisinde tekrar çiftleşecekler.böylece hem dişilerin fazla hırpalanmamış olacak hemde kendilerini daha kısa sürede toparlayacaklar.hepsini aynı gün çiftleşmesi senin için bir avantaj.

akademiste katılıyorum ama yavruları ayırdıktan sonra ihmalden kaçınıp en az kayıpla olaydan sıyrılmalısın...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yavruları ayırmayı dusunmuyorum nurettindede ben bu akvaryumu viizyon amaçlı kurdum yavru almak için değil aslında ama tabiki yavrulayınca hoşuna gidiyor insanın :) Ben bırakacam dogal ortamlarına balıkları.

img

dago

ÖZEL MESAJ

en dogrusunu yaparsın dago ;)

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ