Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

BU MESAJI ÜZÜLEREK YAZIYORUM.

arkadşlar forumun köpek arayenlar,köpek verenler ve genel bölümlerine defalarca kez yavru beagle arıyorum die mesajlar bıraktım.ama sanırım beagle`ın zor bulunmasındanmıdır,ücretsiz verilemeyecek kadar değerli olmasındanmıdır nedir bi türlü mesajlarıma cevap alamadım.aldıklarımsa zaten ücret isityordu.bende üzülerek belirtioyrumki beagle arayışımın sonuna geldim sanırım.lütfen beni yanlış anlamayın.üzüldüğüm nokta beagle bulamamam.artık onun yerine,ona nazaran daha kolay bulunan pekinese arıyorum.yavru olursa sevinirim.ama tekrar belirtiyim beagle varsa beagle alıcam.yoksa pekinese.ve ücretsiz olmalı ok.şimdilik görüşürüz

img

kene17

19 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Arkadaşım; İstersen üste para da versinler; ne dersin? Bakın ben de köpek arıyorum, ama ücretini vermek üzere... Köpek besleyenler dünyanın masrafını yapacaklar, sağlıklı bir yavruyu sana bedava verecekler; bu akıl işi değil bence. Köpeği beslemek için bir sürü masraf yapmak gerekiyor; eğer siz o parayı harcayacaksanız, zaten köpeğe vereceğiniz paranın sözünü etmezdiniz. Şahsınızda bedava köpek arayanları kınıyorum. Ben de küçük cins köpek aradığım gibi, parasını vereceğim. Varsa bu tür köpeği olanlardan, veteriner ya da petshoptan olmamak kaydıyla hemen almayı düşünüyorum. Ankara`dayım, telefonum 0555 4965568 Selam ve en iyi dileklerimle...

arkadşım ne yazıkki sende beni yanlış anlamışsın.köpeğe para vermiicek olmam onun masraflarını karşılamicaam anlamına gelmez.zaten senin dediğin gibi köpeğin masrafını karşılamıcak olsam ki bu otomatikman köpeği kendi tek başına bırakmamk,yemek bile vermemek anlamına gelir;nie köpek arıyorum diye yırtayımki kendimi burda.neden hem kendimi ,hem o hayvanı, hemde o hayvanı bana veren kişiyi üzeyim.ben manyak değilim.ama sizde beni yanlış anlıyosunuz.

img

kene17

19 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

golden aslında haklısın , köpek yetiştirmek masraflı ve insanlar bunun karsılıgını yavrularla almaya çabalıyo , belkide insanlara hak vermek gerekir,ama madem ankara dasın sana bi güzellik yapıyım ,eger terrier istersen bende bir tane yavru var madem ankara dasın onu sana ücretsiz verebilirim , tabi sen onu oda seni severse, görüşmek üzere..