Satılık Balıklar

Satılık Damızlık Malaviler: Resimli
Selam; akvaryum sayısının 6 ya çıkmasından yer darlığından, aşırı üretimden ve üretilen balıkları değerlendirememekten dolayı show boyda damızlıklarımı satıyorum. İlk etapta satmayı düşündüğüm balıklar: 1e-2d şeklinde üçerli olarak Ahli, kaliko, red kadango dur. Diğerlerini şimdilik satmayı düşünmüyorum. Balıklara düşündüğüm fiyat, erkekleri: 20, dişiler: 15. hepsini almak isteyen olursa fiyatta az bir miktar indirim ve büyük boy vatoz hediye edebilirim. Yada balıkların kendi yavrularından verebilirim. Çekkezköy, Çorlu ve Silivri cıvarında, balıkları görme ve alma şansı olanlar tercihimdir. Zira akvaryumcu olmadığım için kendi işlerimin yoğunluğundan dolayı kargo ile gönderme yapamıyorum. Cep: 🔒 Üyelere Özel Balıklarım-Resimleri: Kadango: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Kaliko: 🔒 Üyelere Özel Kaliko-Ahli: 🔒 Üyelere Özel Kaliko-Ahli dişileri: 🔒 Üyelere Özel Ahli: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Yunus: 🔒 Üyelere Özel Frontosa: 🔒 Üyelere Özel Akvaryumum-Genel:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Papağan: 🔒 Üyelere Özel

Selamlar, üretici yada akvaryumcu değilim. Esas mesleğim Tıp Doktorluğu. Ama iyibir akvarist olduğumu söyleyebilirim. Balıklar yavruluklarından itibaren bende. Benim kendi üretimim. Genellikle kullandığım yem Tetra Bits, bunun dışında çok nadiren canlı yem yada karides veriyorum. Balıkların rengini ben yapmadım, o marifet tamamen balıkların kendi özelliği. Her hangi bir ticari kaygım olmadığı için hormon kullanmam söz konusu değil. Ancak benim iddiam, hiç hormon almayan balığın doğal renginin daha kalıcı olduğu gibi dahada canlı olacağıdır. Yani bu balıkların zaten doğal rengi canlı. Öyle olmasalardı göllerden denizlerden çıkarılıp akvaryum balığı olarak değil gıda maddesi olarak satılırdı. Üstelik hormonla sağladığınız renk kalıcı olmaz. Hormon yarılandıktan sonra balığın rengi eskisi gibi hatta daha kötü olur. Sürekli hormon vermeniz gerekir. Ancak bu Amfetamin gibi uyarıcılarla geçici olarak sağlanan dinamizme benzer. İlaç etksini kaybedince eskisinden daha kötü olursunuz. Balık eğer hiç hormon almamışsa, doğal yollarla büyütürseniz gerçek renginin daha güzel olduğunu göreceksiniz.

İsmail Bey Selam, msn ` e ekleme yaptım ama görüşemedik. Dişi ahlilere talibim ;)

Selamlar, daha önce MSN den görüştüğüm bir akvaristin hala gönderdiği virüslerle mücadele ettiğim için kabul etmedim, yanlış anlamanızı istemem. Ama mail atarsanız yada telefon açarsanız görüşebiliriz. O yüzden beni mazur görmenizi isterim. Kaç dişi almayı düşünüyorsunuz?. Nereden teslim almak istiyorsunuz?. Ulaşım nasıl olacak bunlarıda bildirirseniz sevinirim. Görüşmek dileği ile. 🔒 Üyelere Özel. 🔒 Üyelere Özel

doktor bey iyigünler telefon numaranız sağlık hattımı acaba ne alaka diyebilirsiniz balıklarınızla ilgileniyorum bende sağlık hattı var da aryıp detaylı konuşmak için sordum

İsmail bey, damızlık büyük boy dişi yunus unuz var mı?

Selamlar, yunuslarım var ama kendim için saklıyorum, şimdilik satmayı düşünmüyorum

İlan iptal edilebilir...

Yanıtlamak için giriş yapın