Satılık Balıklar

Satılık Damızlık Malaviler: Resimli
Selam; akvaryum sayısının 6 ya çıkmasından yer darlığından, aşırı üretimden ve üretilen balıkları değerlendirememekten dolayı show boyda damızlıklarımı satıyorum. İlk etapta satmayı düşündüğüm balıklar: 1e-2d şeklinde üçerli olarak Ahli, kaliko, red kadango dur. Diğerlerini şimdilik satmayı düşünmüyorum. Balıklara düşündüğüm fiyat, erkekleri: 20, dişiler: 15. hepsini almak isteyen olursa fiyatta az bir miktar indirim ve büyük boy vatoz hediye edebilirim. Yada balıkların kendi yavrularından verebilirim. Çekkezköy, Çorlu ve Silivri cıvarında, balıkları görme ve alma şansı olanlar tercihimdir. Zira akvaryumcu olmadığım için kendi işlerimin yoğunluğundan dolayı kargo ile gönderme yapamıyorum. Cep: 🔒 Üyelere Özel Balıklarım-Resimleri: Kadango: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Kaliko: 🔒 Üyelere Özel Kaliko-Ahli: 🔒 Üyelere Özel Kaliko-Ahli dişileri: 🔒 Üyelere Özel Ahli: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Yunus: 🔒 Üyelere Özel Frontosa: 🔒 Üyelere Özel Akvaryumum-Genel:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Papağan: 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın