Selam; akvaryum sayısının 6 ya çıkmasından yer darlığından, aşırı üretimden ve üretilen balıkları değerlendirememekten dolayı show boyda damızlıklarımı satıyorum. İlk etapta satmayı düşündüğüm balıklar: 1e-2d şeklinde üçerli olarak Ahli, kaliko, red kadango dur. Diğerlerini şimdilik satmayı düşünmüyorum. Balıklara düşündüğüm fiyat, erkekleri: 20, dişiler: 15. hepsini almak isteyen olursa fiyatta az bir miktar indirim ve büyük boy vatoz hediye edebilirim. Yada balıkların kendi yavrularından verebilirim. Çekkezköy, Çorlu ve Silivri cıvarında, balıkları görme ve alma şansı olanlar tercihimdir. Zira akvaryumcu olmadığım için kendi işlerimin yoğunluğundan dolayı kargo ile gönderme yapamıyorum. Cep: 🔒 Üyelere Özel
Balıklarım-Resimleri:
Kadango: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Kaliko: 🔒 Üyelere Özel
Kaliko-Ahli: 🔒 Üyelere Özel
Kaliko-Ahli dişileri: 🔒 Üyelere Özel
Ahli: 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Yunus: 🔒 Üyelere Özel
Frontosa: 🔒 Üyelere Özel
Akvaryumum-Genel:🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Papağan: 🔒 Üyelere Özel
ben almak istiyorum.numaram:::🔒 Üyelere Özel
Selamlar Murat bey; saat 10,20 de sizi aradım ama sanırım uygun değildiniz, telefonu yanıt veremediniz. Tekrar arayacağım ama ulaşbilirmiyim bilmiyorum. Yinede nereden olduğunuzu, almak istediklerinizi burada belirtirseniz sevinirim. Görüşmek dileği ile..
Murat beyle nihayet görüştüm, sitedeki ilanları ve yanıtları kendisin vermediğini, kimin verdiğini de bilemediğini, bu yüzden günlerdir çok ta rahatsız olduğunu ifade ediyor. Birileri anlaşılan murat beye şaka yapıyor. Ne şakası olduğuna siz karar verin. Ama murat beye şaka yapacam diye başkalı böyle kullanılırmı, insanları aldatmaya ne hakkınız var, onuda birde bu şakayı yapan düşünsün. Kandırıldığımızda, aldatıldığımızda bunu yapana çok kızan toplumuz ama kendimiz başkalarını aldattığımızda sadece geçip karşıya gülüyoruz. İnsanlar bizi kandırdıklarında kızmaya yüzümüzün olması için önce bizim kendi dürüstlüğümüzü sorgulamamız gerekmiyormu??. Size iyi eğlenceler. Umarım bir gün sizi tespit edip sizinlede eğlenecek birileri çıkar.
İsmail Bey geçmiş olsun. Sizin adınıza değil de o şakayı yapan adına çok çok üzünldüm. Yazık çok yazık...
İlan hala geçerlidir. Fiyatlarda pazarlık payı vardır..
İsmail Bey Selam,
ben alacam alacam da ulaşım problemimiz var malesef...
Neredensiniz?, belki yardımcı olabilrim, ararsanız görüşebiliriz. MSN: 🔒 Üyelere Özel Tel: 🔒 Üyelere Özel
ben yavru balık istiyorum çok meraklıyım bu işe ama öğrenciyim ucuza yavru yokmu gebzedeyim
ismail bey ahlide herhangi bir ilaç falan kullanımı varmı biraz fazla renkli gibi yoksada nasıl boyle yapabildiniz?