Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
golden aranıyor
acil golden aranıyor cevaplarsanız sevinirim
GOLDEN RETRIEVER safkan secereli yavrusu fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbula temin ediyorum. Siparis uzerine ozel sekilde yurtdisindan getirebiliyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
golden yavruları ilk aşıları ve parazit tedavileri yapılmış. resmi olarak ruhsatlı köpek üretim çiftliğimizden. kimlikleriyle birlikte. sağlık ve ırk garantili. irtibat: ilhanlar veteriner kliniği tel: 0222 225 48 24 veteriner hekim deniz günaydın www.ilhanlar.net adresinde fotoğrafları var
dişi, sağlık karnesi tamam hiçbir sağlık problemi yok acilen satmak durumundayım. özel itaat eğitimi aldı. tüm malzemeleri ile verebilirim. gayet sorunsuz bir hayvan. 10 aylık adı yosun. ilgilenirsen mail adresim [email protected] çok uygun bi fiyata verebilirim
GOLDEN RET. KÖPEĞİMİZİ UYGUN BİR FİYATA EŞİMİN SAĞLIK DURUMU SEBEBİ İLE VERMEK ZORUNDAYIZ. ŞAMPANYA RENGİ, SECERELİ, EĞİTİMLİ, BİR ÇOCUKTAN DAHA FAZLA LAF ANLAYAN VE UYGULAYAN BİR HAYVAN. TEHTİD OLMADIĞI SÜRECE ASLA HAVLAMAZ. KURU MAMA İLE BESLENİR. YEMEK YEDİ TUVALETE ÇIKARALIM DİYE BİR PROBLEMİ YOK. TUVALETİ GELDİKTEN SONRA 12 SAAT DAHA TUTABİLİYOR. SİZE GÖRE YAŞAYAN UYUMLU BİR ARKADAŞ YANİ. ÇELİK MAMA KAPLARI, ELEKTRİKLİ TARAK VE FÖN MAKİNASİ, YAĞMURLUĞU, AĞIZ PARFÜMÜ, DİŞMACUNU VE FIRÇALARI, OTOMATİK TASMASI BERABERİNDE VERİLECEKTİR. ACİL UYGUN BİR FİYATA İYİ BİR AİLE ARIYORUZ. İLK DEFA KÖPEK SAHİBİ OLACAKLARA MÜKEMMEL BİR FIRSAT!....... [email protected]