Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
DİKKAT !! Bu forumdakileri dolandırmaya çalışıyorlar.
Arkadaşlar, Bu forumda köpek arayanları telefonla arayıp aranan köpeği çok uygun bir fiyata teklif ederek dolandırıcılık yapan bir şahıs var. Ben bizzat bu duruma maruz kaldım. Bu şahıs kendini Salih Doğruca diye tanıtıyor ve hesap numarasına para istiyor. Gerçek Salih Doğruca is konudan habersiz. Bu adam onun kartını kullanıyor. Gerçek adı Doğan. Biz telefon ve adreslerini tespit ettik. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Haftaya tutuklanması ile ilgili herşey yapılacak. Beni dün abisi aradı ve özür diledi. Adı Özcan. Pazartesi benden aldıkları 200 YTL` yi göndereceklerini söyledi. Bekliyoruz. Bilginize. Yazdıklarımla ilgili şüphe duyan varsa veya dolandırılan birisi beni arayabilir veya mail atabilir. Saygılar [email protected]
Sayin ASOLMAZ gercekten BERNESE MOUNTAIN DOG yavrusu almak istiyorsaniz , benden alirsaniz , garanti veriyorum hic bir sorun yasayamazsiniz. Siz uygun fiyati yanlis yerden kopek aramissiniz , bu icin problem yasayorsunuz. Bu cins kopek Turkiyede yok , mecburen yurtdisindan almalisiniz. Ben yabanciyim ve kopekler ozel siparis uzerine yurtdisindan getiriyorum. Suanda bir hanim efendi BERNESE MOUNTAIN DOG yavrusu bana siparis verdi , siz siparis gecerseniz sizede bir yavru getirebiliyorum. Bu forumda sadece dolandiricilar degil , bu is ciddi yapanlar insanlar var. Saygilarimla ! Snejana hanim - Bulgaristan Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
Sagol arkadasim bilgilendirdigin icin.Eger uyarmasaydin belki bircok arkadasimiz daha böyle dolandiricilara mahruz kalabilirdi.iyi aksamlar