Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Şerbet & Şalgam`ın fotoları...
Arkadaşlar benim bücürüklerin fotolarnı koydum, hermanni olan Şerbet, graeca olan Şalgam... :)
çok tatlılar maşallah.. öpün onları benim için
İkinci fotoğraflar daha iyi olmuş.ilk fotoğraftaki kırmızı halka Hermanninin bir kabuk özelliğinimi işaret ediyor.
Sağol Hülya, öptüm senin için... :) Frozen biliyorsun Hermannilerin kuyruk üstündeki plakları dikey bir çizgiyle ikiye bölük, onu işaret etmek istedim. Birde kuyruklarının ucunda kemikimsi bi tırnak var, gerçi benim Şerbet daha ufak olduğu için bu özelliği beligin değil.
Doğrusu bilmiyordum..Şimdi öğrendim çok iyi oldu.Benim bildiğim tek görsel farklılık arka butlardaki mahmuzdu.
senin bızdıklara bayıldım gerçekten =)) benımde kara kaplumbagalarım var ve siğil yaptıklarını duydum bu konuyla ılgılı baslık acmaya calıstım aslında ama ...:/ umarım bi bilgin vardır sende duydun mu ne zamandır besliyorsun ve öyle bişeyle karsılastın mı çok merak ettim ben 9 aydır tospikimle birlikteyim ama buyuduklerınde yaptıklarını duydum ondan baska careler dusunuyordum ayrılmak da istemiyorum :(
matricaria siğil olayına sakın inanma öyle bişey yok. bende de 2 tane kaplumbağa var 2 yıldır.ondan öncede vardı siğil yaptıkları doğru değil için rahat olsun..
özellikle burda sordugum daha iyi olmuş,fotograflarda görmüştüm ama kimin olduguna dikkat etmemişim şu an fark ettim bi sürü kaplumbaganız var değil mi sizin=)) yani tospikleriniz gerçekten çok şanslı =)ailecek sizinleler:P büyük tospikleriniz oldugu için siz daha iyi bilirsiniz.. bu baslık uzun zaman once acılmıs ama umarım dikkatinizi ceker de benımde içim rahatlar :(
Resim yok bende arkadaşlar...
Şanslı neden yaptı bilemiyorum ama tüm fotoğraflarını sildi ve forumdan gitti o yüzden kimse göremez. Arkadaşım Şanslı , eğer birgün bu yazıyı okursan foruma geri dönmeni ve yeni fotoğraflar koymanı dilerim. Şanslının kara kaplumbbağalarını görmek istiyorsanız ana sayfadaki kaplumbağa resimlerinde başlara doğru gidin.