Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

sizlere iki adet sorum var arkadaşlar...

birincisi, iç filtre kullanıyorum ve en son iki hafta önce temizledim bu cumartesi tekrar temizleyecektim suda biraz bulanık gibiydi ama bugün suyun birden tertemiz berrak gibi olduğunu gördüm bunun sebebi acaba ne olabilir? birde akvar. içine konan kütükler hangi ağaçtan olur? herhangi bir ağacın dal parçalarını koyabilirmiyiz bunun için ne yapmalıyım?

img

erdoğdu

19 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım normal sartlara gore filtreni haftada bir en az yıkaman gerekio akvaryumun icine konan kutuklar mango agacının kokleridir bu kutukler hicbirzaman curumezler.dısardan hicbir sekilde agac dalı tarzı bisey zaten koyamassın batmaz ayrıca bi zman sora curuyecektir

mercan cvbı vermiş yav :)bu berraklık filtreyi taktıktan sonra olmadımı?

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sudaki berraklık filtre temizliğinden yaklaşık 2 hafta sonra oldu. evde kimse yok suya herhangi bir temizleyici yada buna benzer bi ilaçta atmadık. eve geldim ve suyun içme suyu kadar temiz ve berrak olduğunu gördüm. oysa ben bıraktığımda yani sabah böyle değildi bu olay benim dikkatimi çekti..

img

erdoğdu

19 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

wala gormeden bisey dersem yalan solemis olurum oyuzden sole bisey diim bari "kıyamet alameti heralde" :)))

akvaryum cinleri de olabilir tabii, kafası lepistes gövdesi insan şeklinde olurlar.... :)

img

sakarmeke

19 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

siz varya bir numarasınız.. :)

erdoğdu sen filtreyi koyduktan sonra bu bulanıklık her defasında seyrelmeye başlar..bu zaman geçtikçe daha belirginleşir..demeki o gün suyun bulanıklıgı iyice seyrelmiş gibi oldu ve hani dedimya her geçen gün dahada seyrelir işte sende sabah kalktıgında su berraklıgına kavuşmuştu..işte böyle bir masal bu ... :)

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ