Satılık Balıklar

Satılık karısık cihcled
1 Adet 25 cm Zebra Tilapia 3 adet 15 cm Green Terror 4 Adet 8-10 cm. Amerikan Zebra 2 Adet 12-14 cm. Flowerhorn 2 adet 8-10 cm ateşağız 1 Adet çin çöpçüsü 15 cm 1 Adet leopar vatos 20 cm 4 Adet 10-14 cm papağan 1 adet balon balığı (kızınca şişiyor ismi aklıma gelmedi) 2 Adet frontosa 8 cm 1 adet 14 cm yunus 1 adet chimba 8 cm 1 adet moori 8 cm 1 adet 16 cm yaşayan kaya 2 adet 15 cm argus 2 adet 15 cm venüstüs 1 adet mücevher 2 adet makrakanta 1 adet madagaskar pollini arkadaşlur bu balıkları uygun fiyata satmak istiyorum. (Akvaryumcu Fiyatı değil tabii!)

dostum frontozalarına kaç para diyosun bide hangi şehirdesin bana erdem 🔒 Üyelere Özel

merhaba arkadaşım ben daha yeni akvaryum yapıyorum 5 6 tane chikletim var ama cinslerini bilmiyorum bunların yanına bir kaçtane daha almak istiyoırum istanbuldayım eğer sizde istanbuldaysanız yazrdımcı olurmusun

arkadaşım balıkların resemlerini evciller bölümünde alem isimli akvaryumdan görebilirsin 4 adet papağan - 2 adet frontosaya 110 ytl istiyorum

ayrıca balıkların hepsini alana 400 ytlye bırakacağım

balık 74 rumuzlu arkadaşım elindeki balıkların isimlerini söylersen sana alabileceğin balıkları söyleyebilirim

Yanıtlamak için giriş yapın