Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

7 yasındaki damla için acil kana ihtiyac vardır.

>"eğer bir gün siz de böyle bir mesaj göndermek zorunda kalırsanız, >okumadan silen ve iletmeyenler >hakkında ne düşünürsünüz" > >7 Yaşındaki bir kız çocuğu için acil Kan, >Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümünde yatan 7 yaşında Lösemi >hastası Damla Aşhan için AB- (Negatif) taze kana ihtiyaç >duyulmaktaymış. DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçları >var.. > >Yardım etmek isteyenler olursa aşağıda yazılan cep telefonlarından >annesine ulaşabilirler. Sizde bu e-postayı lütfen tanıdığınız herkese >gönderin. >Zor durumda olan bu çocuğa yardım edelim. Herkese Sağlıklı Günler... > > > >Damla''nın Annesi : 0532 411 32 53 > > >lütfen maillerlede forward etmeye devam edelim. > ilginiz için şimdiden teşekkürler. __________________ argadaslar ilgilinzi için teşşekkür..ederim... insanlığın ölmediğini gösterin

img

dazeyikc

20 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım gerçekten çok üzüldüm, mağlesef söylediğin kan ben de yok ama bu kana sahip birini ögrenirsem hemen aramasını söyleyecegim.Numarayı aldım...........fakat nerede yaşıyo bu arkadaş o da önemli.

img

crano

20 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ