Satılık Akvaryum Malzemeleri

co2 sistemi arıyorum
ankarada uygun fiyata CO2 sistemi arıyorum.

Ben size bedava bir co2 sistemi önersem, 2,5 lt lik bir kola şişesinin kapağını uygun şekilde delerek hava hortumlarını birbirine eklediğimiz aparattan bir tane silikonla ekleyiniz. kapağı delerek onu oraya geçiriniz. silikon kuruduktan sonra Kola şişesine 750 grm sıcak su koyup 3 su bardağı şeker koyunuz ve şekeri suda eritiniz. şeker tam anlamıyla şerbet olunca içine 1 çorba kaşığı kuru maya ( herhangi bir bakkaldan satın alabilirsiniz ) 1 çorba kaşığı da Karbonat ( o da istisnasız bütün bakkallarda mevcut. karışımı yaptıktan sonra şişenin üstündeki yere hava hortumunu takınız ve iç filtre kanalıyla akvaryumunuza veriniz. Ancak hortuma bir akvaryumcuda bulunan vanalardan bir tane takarsanız seviye ayarlama imkanınız olur. Bu vana yardımıyla istediğiniz ölçüde Co2 yi tanka vermiş olursunuz. Şu anda ben bu sistemi uyguluyorum. Yaklaşık 50 YTL civarında olan sistemle uygulama ve içerik açısından hiç bir fark yok. Adamlar sadece güzel bir kutu yapmışlar ve bir de İç filtre koymuşlar. İç filtre de co2 yi belirli seviyelerde vermek için ayarı var. Bu işi bizim sistemde hortumdaki vana yapacak. Tercih sizin ama ben uyguluyorum ve gayet memnunum.

merhaba kuscu bir zamanlar bende co2 sistemini kendi yaptım ama pek faydasını görmedim.acaba ben mı yanlış yaptım?yada gercegınle arada cok büyük fark mı var? yınede teşekürler

Yanıtlamak için giriş yapın