BEN BİR MUHABBET KUŞU ÜRETİCİSİYİM. ŞU BİLEZİK KONUSUNU ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM. BİLEZİK ÜRETİCİNİN KENDİSİ TARAFINDAN MI TAKILIR, YOKSA HERHANGİ BİR DERNEK TARAFINDAN MI TAKILIYOR BİLMİYORUM. BANA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ ?
TEŞEKKÜR EDERİM.
İnsanlarda Nufüs cüzdanı ne ise Kuşlarda bilezik de odur. Muhabbet kuşları ucuz fiyatlardan satıldığı için üreticiler de tane başına 500 binliralık ek bir yük geleceğinden takmak istemiyor ama bilinçli kuş yetiştiriciliği secere takibinden geçer kardeş kardeşe eşlemelerin önüne geçilmesi için kayıt altına almak lazım bilezikde bu konuda bulunmaz fırsattır. Bence yük olarak görülmemeli mutlaka takılmalı bilezikleri dernekler vasıtası ile yaptırabildiğiniz gibi derneğe üye olmadan da 🔒 Üyelere Özel Murat Kaya / Bursa dan telefonla yaptırabilirsiniz yalnız birde şu var muhabbetler yavruların ayaklarındaki yabancı maddeyi atmak isteyebilirler bunun önüne geçmek için bilezik kadar yara bantından bir parça kesip bilezik üzerine yapıştırın ten rengi görünümünğ alır anne farketmez. Saygılar Kolay gelsin
Sayın Golden retriever kuşlarınızdaki bileziklerinizi kanarya derneklerinde kesme aparatı vardır rica ederseniz ücretsiz keserler.