Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
izmirde kedi arıyorum gri ya da siyah
merhabalar izmirde siyah veya gri (tekir ve siyam haricinde) yawru kedi arıyorum. Fazla masa üstüne çıkmayan bi cins arıyorum çünkü masalrın üzerinde sürekli boyalar ve eskizler oluyor. Daha evvelden köpeğim wardı ama vefaat etti apartman dairesinde köpek beslemeninde hayvana eziyet etmekten başka bi işe yaramadığını düşündüğüm için bir köpek alamıyorum. Ama hayvansızda yaşamak eziyet oldu ve ilk kedim olacak arkadaşımı aramaya başladım. British Shorthair fazla yüksekleri sevmiyen ama sıcak kanlı bir tür olduğunu okudum Chartreux renkleri çok güzel muazzam bi gri tonları war Korat gri tonlu tüyleri kadife gibi Russian Blue O gözler o kafa yapısı o gri mavi tonu taptım güzelliğine. siyah kedilerin de sanırım ayrı türleri war ama bilgi bulamadım. Cins özelliği olarak okulda olduğum sürelerde evde yanlız kalabilsin. İnsanlarla fazla laubali olamasada olabilir ama saldırmasında. Asil olsun ama suratsızda olmasın. Oyuncu da olsun ara sıra akıllı olsun :D çok şey istemiş olabilirim ama olsun da olsun aşkm olsun erkek olsun ben onun için gay olurum feda ederim önemli deil. İlk kedimi arıyorum:D cins özellikleri ile ilgili her türlü bilginize açığım. [email protected] (aynı zamanda msn )
benim bildiğim en güzel siyah kedi ırkı bombaylar içine kapanık kediler ama içlerinde sahiplerini çok severler size bol şans bu arada benim kedim bir bombay ama biras yaramaz
mrb izmir bornovadayım siyah yavru kedimiz var 16 mart dogumlu ilgilenirseniz tabi biraz beklemek şartıyla tel 3470687 görüşmek üzerte by