Köpeğime Eş Arıyorum

golden`a damat aranıyor...
adı gibi çok şeker,10 aylık,golden rittriverımıza erkek arıyoruz.kızımızın istekleri vardır,kendisi gibi bakımlı ve safkan olmasını istiyo bizzat kendisiyle iletişimde bulundum:))istde ikamet 🔒 Üyelere Özel burdan bana ulaşabilirsiniz

iyigunler.mesajinizi bugun okudum.laco3yasina girmek uzere.evet bakimli oldugunu soyliyebilirim ama secere gibi isteginiz varsa seceresi yok ve sunuda soyliyebilirim henuz hic ciftlesmedi ve oda kendine uygun bir disi ariyor.MUrat BASaran 🔒 Üyelere Özel

Safkan golden >>buddy<< scr numarası kulaına damgalanmış kırma deil tüm belgeler elimde altın sarısı renginde isterseniz foto gönderebilirim... Tüm yavruları da alabilrsiniz bizm hakkımız olan bir taneyi de:) sevgiler... 🔒 Üyelere Özel

2 yaşında secereli şampanya rengi bir oğlum var düşünürsen resim yollarım

selam benım tam sızın ve kızınızın isteklerine göre yakışıklı bir oğlum var kendisi 2 yaşında aşıları tam eğitimli ve çok oyunudur ve safgan olduğundan şpenız olmasın çükü arkadaş pet shopdan alınmışdır ve annes babası macarıstanda bır golden çifliğindedir özel olarak seçilip büyütülmşdür ilgilenirsenız beni lütfen bu teleon umaasından 🔒 Üyelere Özel veya e-mail adresmden 🔒 Üyelere Özel ulaşırsanız çok memnun olurum teşekkür ederrim!

Yanıtlamak için giriş yapın