Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
CANLI YEM
ARKADAŞLAR DÜN BEN BİR PETSHOOPTAN CANLI DONDURULMUŞ YEM ALDIM , BU İYİMİDİR? AYRICA NE KADAR SÜREYLE BALIKLARIMA VERMELİYİM ? SAYGILAR
iyidir anilcaglar da bu dondurulmuş yem neyin dondurulmuşu?canlı yemleri haftada en fazla 2-3 kere vermelisin..fakat bu dondurulmuş yem küp kurtlarsa hergün bir kez kullan..
Merhaba Crano arkadaşım , evet küp şeklinde kurtlardan bahsediyorum , ok her gün bir kez vereceğim balıklarıma teşekkürler
bu küp yemleri benimde kullandıgım oldu.biliyosun akvaryumcularda satılan canlı kurtların çogu mikrop dolu olur ve çok pis kokar o yüzden bu daha mantıklı.kurutulmuş kurtlar yaşayanlarınA göre hem daha saglıklı hemde pis kokmuyorlar.Ancak bu yemin çok da saglıklı oldugunu söyleyemem sana, zaten sen bi bunu kullan bitince almazsın hemen...alacaksan bu paketteki yemler bittikten 2-3 hafta sonra al..yem çeşitlerini herzaman degiştirmeye çalış, manotonluk yapma derim..seçecegin yemler sera, tetra ve ototto gibi kaliteli yemler olsun..bu şekilde balıgın gelişimi daha saglıklı olur, güven bana.. grsz..