Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Lütfen okuyun!!!
Arkadaslar sevimli bir dost ariyorum,kirma da olabilir.ama yavru olsun istiyorum ve erkek.Lütfen ya uygun fiyata ya da ücretsiz verebileceginiz köpeginiz varsa cok mutlu olurum.Cok iyi bakilacagindan emin olabilirsiniz.Ankara da oturuyorum.
LÜTFEN YARDIMCI OLUN :(
merhaba isterseniz 6 aylık dişi king dobermanım var. ona çok iyi bakabilecek bir yere vermek istiyorum.fakat bursada oturuyorum. yol sorun olabilir belki isterseniz tel 0542 2464775
Selam gypsy,öncellikle cok tesekkür ederim cevap yazdigin icin.Eger biraz beklersen,ben bi esimle görüseyim.sana haber veririm.ok.cünkü gercekten bir dosta,tutunabilecegim bir dosta ihtiyacim var.iyi aksamlar
selam her pazar günü barınağa giden arkadaşlarım var ankarada.istediğiniz gibi bir yavruyu,barınakların birisinden kolaylıkla bulabilirsiniz.seçmekte zorlanacaksınız ama :) ücretsiz hem de,daha ne olsun :) ben şimdi mersindeyim ama barınağa gitmeyi düşürseniz ve bilgi isterseniz veya arkadaşlarla kolayca gitmek isterseniz, [email protected]
O_K_K sagol arkadasim,verdigin bilgiler icin.Bu aralar ev tasima durumu cikti ama sninle mutlaka irtibata gecmek isterim.ben tam bir köpek hastasiyim.henüz 5 yildir türkiye de yasiyorum ve barinak´larin nerde oldugunu bilmiyordum.cok sagol görüsmek üzere