Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

balıkların büyümesi...

arkadaşalar sanırım herkes çok büyük balıklar beslemekten haz duyuyor. eğer balıklarınızın büyümesini istiyorsanız beslediğiniz türe uygun akvaryumlar seçmelisiniz. tankınız ne kadar geniş ve balık sayısıda ona göre dengeli ise balıklarınız zaten büyüyeceklerdir ama... filtrenizin iyi olması, kaliteli yemler, vitamin katkıları ile bunu sağlayabilirsiniz. bir etkende su değişimleridir programlı ve eşit miktarda olmalıdır su değişimleri. eğer çok hzlı büyüsünler diyorsanız balıkların dengelerini sarsmamaya özen göstererek sık ve fazla su değişimleri derim ben.

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cok tesekkur ederiz yalniz bir sorum olacak Benim ciklitlerim icin onerebilecegin bir vitamin varmı?

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam nurettindede;

Doğru olarak bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler  Hippie 1

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok haklısın dedeciğim mesela frontosayı ele alalım 1yetişkin frontosa için 70litre su gerekiyo bunu düşünerek 500lt akvaryum frontosaya şart yok sa büyümüyo

programlı su değişimi nasıl olmalı...bu seu değişimi hakkında detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim..ben akvaryumu alalı 1 ay felan oldu ama hiç su değişmedim suda eklemedim ne yapmam gerekiyor...

img

sofuoğlu

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

aslında çoğu kaliteli yemlerde vitamin yeterli miktarda bulunmakta ama yem hava aldıkça bu özelliği yavaş yavaş kayboluyor. önerebileçeğim sera activant olabilir oldukça etkili. programlı su değişimi akvaryum büyüklüğü filtrasyon balık sayısa ve balık türüne göre değişir bunu sen deneyerek daha iyi bulabilirsin ama ortalama olarak 2 haftada bir yüzde 10 önerebilirim

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ