BU YEMİ TROPHEUSLARDADA KULLANABİLİRMİYİM
(YANİ BİTKİSEL BİR YEMMİ) YOKSA ETÇİL BALIKLAR İÇİNMİ
bu yem tetranın bitkisel yemidir. her tür balığa kullanılabilir.
rengi tam olarak yeşilmi yoksa aralarında kırmızı sarı gibi değişik renklerde varmı kovayı açıp bir resmini çekersen eğer tamamen bitkiselse bana 1,5 - 2 lt kadarını ayır mutlaka gelip alırım
TetraMin Pul Yem
TetraMin, stabilize edilmiş C vitamini içeren geliştirilmiş formülü, içeriğindeki besin hammaddelerinin tazeliğine gösterilen özen ve micro-milling (mikronik öğütme) işlemiyle dünya pazarının bir numaralı balık yemidir.
Micro-milling işlemi:
Micro-milling, besin hammaddelerinin toz haline gelene kadar öğütülerek besin değeri taşımayan taneciklerin ayrıştırılması işlemine verilen isimdir. Micro-milling sindirim kolaylığı, yüksek besleyicilik, daha az dışkı, dolayısıyla akvaryumda daha az kirlenme demektir.
Micro-milling işlemi:
Micro-milling, besin hammaddelerinin toz haline gelene kadar öğütülerek besin değeri taşımayan taneciklerin ayrıştırılması işlemine verilen isimdir. Micro-milling sindirim kolaylığı, yüksek besleyicilik, daha az dışkı, dolayısıyla akvaryumda daha az kirlenme demektir.
Her balığın yemi:
40`ın üzerinde çeşit hammadde işlenerek üretilen TetraMin, lepistesden cüce çiklit`e kadar her tropik tatlısu akvaryum balığının sağlıklı yaşaması, gelişmesi, üremesi ve canlı renklere sahip olması için gerekli bütün besin maddelerini, mineralleri, vitaminleri ve iz elementlerini içerir.
Stabilize edilmiş C-vitamini
Tetra yemlerinin formülleri besin teknolojisinin en son gelişmelerine paralel olarak sürekli geliştirilir. TetraMin`e stabilize edilmiş C-vitamini eklenmesi de bunun bir örneğidir.
Suda yavaş batma özelliği:
Suda yavaş batma özelliği sayesinde TetraMin`le, hem su yüzeyinde hem de orta ve alt derinliklerde yem yeme alışkanlığında olan çeşitli türlerden balıklar rahatça beslenebilirler.
Tipik analiz: Protein %45
Yağ %5
Kül %11
Fiber %2
Su %6
İçerdiği hammaddeler: Balık ve balık türevleri, tahıllar, mayalar, bitkisel protein ekstreleri, yosun; midye, karides ve yengeç türevleri, bitkisel ve hayvansal yağlar, çeşitli şekerler, EEC`nin izin verdiği renklendiriciler ve koruyucular.
sanırım yem hakkındaki bu kadar bilgi yeterli olur. ben canlı doğuran besliyorum ve bu yemi canlı doğuranlarıma veriyorum.
Orjinal ambalajında mı veriyorsunuz... Eğer öyleyse 2-3 litre almak isterim... 🔒 Üyelere Özel
bu yemi 20 gün kadar önce 10 litre halinde aldım birer litre haline getirdim3-4 litresi kendime lazım kalanı satıyorum. yani orjinal ambalaj değil. poşetlerde. ama daha yeni alındı ve karanlık bir yerde muhafaza ediliyor.