Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Japon Balıkları bizim yediklerimizi yerler mi?

Sevgili Arkadaşlar Piyasada satılan yemlerin dışında, evdeki yiyeceklerle japon balıklarımı besleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim...

img

orunos

19 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne gerek var tabiki evde yem hazırlayabilirsin ama çok uğraştırır seni tutupta kalan makarnayıda vermezsin sanırım bence böyle ince noktalara takılmamalısın.

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

dede haklı dostum.Japonlar için alternatif  yem hazır olarak piyasada çok!.. Thumbs Up Kapuska vermiyeceksin umarım ROTFL şakaydı..

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar siz beni yanlış anladınız... Belki bitkisel olarak beslemek gerektiğinde, bişeyler verilebilir, aynı zamanda balık için çeşitlilik olsun diye Bi de canlı yem konusunda, canlı solucan verdiğimde suyun yapısında bozulmalar oluyordu rengi değişiyordu. Bu yemden soğudum. Su yapısı bozmayan canlı yem ne olabilir mesela, pire olabilir mi?

img

orunos

19 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam orunos ,

Canlıyemi(kurt tubifex)aldıktan sonra 2 gün kesinlikle verme bu 2 günde canlı yemi alçak bir kaba koy banyoda olabilir, bu kaba akşama kadar devamlı iplik kadar su aksın içindeki su devir daim yapsın böylece canlı yem kusturulur içinde ne var ne yok temizlenmiş olur. Thumbs Up 
FD-MIX, konserve kutusu gibi vakumlanmış piyasada  satılan kurutulmus steril edilmiş canlı yemler var.Normalde bu yemler tablet şeklinde olup, cama yapıştırılan cinslerden bunlarıda kullanabilirsin. Doctor 

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ