Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar
Değişik Cins Su Kaplumbağası Arıyorum (Kırmızı Yanak değil)
Bulamayacağımı tahmin ediyorum, ama yine de yazayım.. Değişik cins su kapluşu olan, bir yerlerden bulan, bulabilecek olan, nereden bulunacağını bilen vs.. varsa almak isterim.. Aslında henüz tam kapluş bakımına başladım sayılmaz, yine de hevesliyim, şansımı deneyeyim..
bahara doğru dere kapluşu bulursun pet shoplarda birde asilergenoglu`yla görüş onda var.
Mart ayı sonunda Asil Ergenoğlu`nun birkaç değişik tür getireceğini duydum o zaman onunla bağlantı kurun size yardımcı olacaktır.
Asil Bey`den illaki bulursun.Zira ben 1 ay once sorduumda western painted wardı elınde...
Asilergenoğlu bu forumun en tanıdık siması sanırım.. Ama çok profesyonel.. Hiç bir yerde fiyat belirtmemiş ama pahalı olduğunu sanıyorum.. Bilmem ki?.. Olmazsa kendisi ile görüşürüm, telefon numaraları olacaktı forumda..
Korma yaw asıl beyden,ben gecenın ucunde msn`de buldum konustum.Sunu solıım asıl beyden fıyat almadım ama bı baska ıthalatcı western paınted ıcın 75$ ıstedı.Sanırım bı kıyaslama yapmanda yardımcı olur bu fıyat...
Aşkolsun madcat ben öcümüyüm ya:)) Meraklanma ben ticaretten önce hayvansever sürüngenseverim.Elimden gelen bişey olursada kar gözetmeden bile yardımcı olurum, emin ol buna.