Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Dago

Arkadaslar bugun 29 ocak sari prenseslerim ciftlestiler disi yumurtalari agzina alirken falan an ve an izledim gercekten mukemmelde hele erkek sari prensin devamli diger baliklşari uzaklastirmasi falan inanilmazdı.Sizce benim disi prenses yavrulari ne zaman kusar?

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hocam bişi sorucam senin akvaryumun boyutları nedir bide aynı akvaryumda başka ciklitlerde varmı ve balıkları aldktan nekadar sora ciftleştiler

Selam Dago ,

Dişi balık yavruları 25-30 gün aralığındaki kuluçka süresi dolunca bırakmadıysa kustur ama kustururken ağzının kenarından bastırarak yapma.Bağzen hafif bastırma bile annenin ağzına veya kendine zarar verebilir.Ben balığın solungaçlarının altındaki şişkin yere hafifçe dokunmanı tavsiye ederim.Böyle yapınca anne yavruları hemen püskürüyor ne anneye bir zarar geliyor nede yavrulara. Crib 2:)))

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tesekkur ederim deepfishing,farre senin soruna gelince akvaryumum 150 litre kendilinden dis filtreli falan olanlardan icerde evet 2 frontoza 3 yunus 2 now prenses daha var.BU akvaryum ve baliklar 5 aydir benle simdiye kadar bitek erkek sari prensimi kaybettim damizligimi :( 2 haftadir 3 disi sari prenses vardi erkeksiz bugun gittim cok guzel bir erkek sari prenses aaldim damizlik ve bugun ciftlestiler :) daha oncedende diger erkekle ciftlesmislerdi 85 lik akvaryumda.Not:bu akvaryumuda bugun aldim yeni akvaryum ve yeni erkek sari prenses yani sadece disi 5 aydir beneydi okadar :)

img

dago

ÖZEL MESAJ

85 litrelik akvaryumdaykende başka ciklitler varmıydı prenseslerin yanında hayrlı olsun buarada :)

Rica ederim..Dago
Sevgiler. Kisses Heart Shell Kisses 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tesekkur ederim farre evet 5 aydir ayni baliklarlayim ilk once 65 lik akvaryumum vardi canli doguranlari besliyordum biraktim ciklite gectim onlari gozlemlemek daha cok hosuma gitti sonra 85 lik aldim daha rahat etsinler diye simdi dahada rahat etsinler diye bunu aldim :) disinin agzi dolu sanirim bekliyoruz :)

img

dago

ÖZEL MESAJ