Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

yavrular dogdu

benım lepıstesım akvaryuma dogurmus ben bu yavruları suan tul yavrulukta bakıyorum bu yavrulara ne yem verebılırım?cok ufaklar su sıcaklıgı kac olmalı bunun gıbı daha baska bılgıler verırsenız sevınırım

img

cefi86

19 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Su sıcaklığı ve değerleri akvaryumunki ile aynı olursa iyi olur. Yavrular için özel satılan yemler olduğu gibi kullandığın yemi toz haline getirip verebilirsin.

img

lotlorien

20 yıl 11 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ayrıca yavrulara hergun canlı yem (kurutulmus kan kurdu) verıyım mı

img

cefi86

ÖZEL MESAJ

bı de sımdı farkettım bu 3 tane yavru yem yemıyor neden olabılır???

img

cefi86

ÖZEL MESAJ

Selam cefi86

Yavrular petshoplardan alacağın toz yavru yemi de yerler.Özellikle yumurtadan yeni çıkmış artemia larvalarıyla beslersen çok daha sağlıklı ve hızlı gelişirler.. Doctor 

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavruların hayırlı olsun fazla üstüne düşme sen hergün biraz ufala at onlar sudaki bakterileri bile yerler bide fazla oynama vücüdları çok hassastır akvaryumun da temiz olsun sen özel yemde alma dip yemi bile yerler

ısı ayarında bir değişiklik yapma ayrıca yem olarak kullandığın yemi toz haline getirip ver artemia yı ise 1hafta sonra ver derim ben

tesekkurler bır hafta sonra artemıa verın demıssınız ama ben onu yapamayabılırım ben de kan kurdu verıcem ve o bır hafta sonra hergun mu verıyım

img

cefi86

ÖZEL MESAJ

yumurtayı haşla katı olsun sonra sarısından kopar biraaz ufala ver ve farkı gör ama çok atıp akvaryumu kirletmemeye özen göster yeteri kadar yem

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ