Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

CİHLİDLERİM YEM YEMİYOR

Arkadaşlar selam cichlidlerim yem yemiyor ve çok korkaklar ne yapmalıyım.Şimdiden herkese teşekkürler

img

simali81

19 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yem olarak ne veriosun

yem olarak tetra discus veriyorum arkadaşım

img

simali81

19 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

?

img

discus1453

19 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

heralde yeni aldın balıkları. önce ortama uyum sağlayacaklar sonra yem yiyeceklerdir.sürekli saklanmaları doğal davranışlarındandır alışacaklar korkma ve yemde yiyecekler biraz zaman tanı onlara

Simali81 Arkadaşım öncelikle kolay gelsin diyorum balıklarını yenmi aldın bilmiyorum ama yeni aldıysan bir yeni tnk sendromu olabilirim öncelikle bir başka neden suyunun soğuk olmasıdır bir başka neden ise akvaryumda balık sayısının az olmasıdır bunları degerlendirmen gereklidir ve bir şey daha akvaryumun ayak altı yerde olması ve akvaryumun ışıgını arasıra yakman olabilir ayrıca akvaryumda grolüx kullanmanı tavsiye ederim.Saygılar kolay gelsin

img

discus1453

19 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm simali81,

arkadaşım eger cichlidlerinin ne cins oldugu hakkında bizleri bilgilendirirsen bizlerde seni yem konusunda bilgilendiririz..balıkların yavrumu?

hangi balık olursa olsun o balıga tek çeşit yem vermek hiçde iyi degildir..en az 2 çeşit kuru yem bir çeşitte bitkisel içerikli yem kullanmalısın..ayrıca haftada 2 kerede canlı yem vermen gerekir..tetralar kalitelidir fkat balık begenmezse degiştirmen gerekir ve bir yemi devamlı olarak da kullanmak bir süre sonra balıga bıtkınlık getirecektir.o yüzden balıgına uygun yemleri devamlı olarak değiştirmelisin..sera, tetra, ototto bunlar kaliteli markalardır..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akademist yazacaklarımın tercümanı olmuş Thumbs UpKesinlikle kendisine katılıyorum Doctor

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ