Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
CİHLİDLERİM YEM YEMİYOR
Arkadaşlar selam cichlidlerim yem yemiyor ve çok korkaklar ne yapmalıyım.Şimdiden herkese teşekkürler
yem olarak ne veriosun
yem olarak tetra discus veriyorum arkadaşım
?
heralde yeni aldın balıkları. önce ortama uyum sağlayacaklar sonra yem yiyeceklerdir.sürekli saklanmaları doğal davranışlarındandır alışacaklar korkma ve yemde yiyecekler biraz zaman tanı onlara
Simali81 Arkadaşım öncelikle kolay gelsin diyorum balıklarını yenmi aldın bilmiyorum ama yeni aldıysan bir yeni tnk sendromu olabilirim öncelikle bir başka neden suyunun soğuk olmasıdır bir başka neden ise akvaryumda balık sayısının az olmasıdır bunları degerlendirmen gereklidir ve bir şey daha akvaryumun ayak altı yerde olması ve akvaryumun ışıgını arasıra yakman olabilir ayrıca akvaryumda grolüx kullanmanı tavsiye ederim.Saygılar kolay gelsin
slm simali81,
arkadaşım eger cichlidlerinin ne cins oldugu hakkında bizleri bilgilendirirsen bizlerde seni yem konusunda bilgilendiririz..balıkların yavrumu?
hangi balık olursa olsun o balıga tek çeşit yem vermek hiçde iyi degildir..en az 2 çeşit kuru yem bir çeşitte bitkisel içerikli yem kullanmalısın..ayrıca haftada 2 kerede canlı yem vermen gerekir..tetralar kalitelidir fkat balık begenmezse degiştirmen gerekir ve bir yemi devamlı olarak da kullanmak bir süre sonra balıga bıtkınlık getirecektir.o yüzden balıgına uygun yemleri devamlı olarak değiştirmelisin..sera, tetra, ototto bunlar kaliteli markalardır..
Saygılarımla,
Crano