Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

uysal kedi

uysal bir kedi arıyoruz halen.

img

moher

19 yıl 2 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bizde çok uysal kedi var gelip 1 tane seçebilirsiniz her renk mevcuttur eğer hala bulamadıysanız beni arayın 0536 416 37 37

img

kelebekmeto

20 yıl 3 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BENDEDE ÇOK UYSAL SEVGİYE MUHTAÇ BİR VAN KEDİSİ VAR. 3 BUÇUK AYLIK ÇOK TATLI AMA.. ARTI BEM BEYAZ TÜYLER VAR YUMUŞACIK.. YANLIZ İSTANBULDAYIM.

img

pamuk_beyazz

19 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili moher uysal kdi buldunuz mu acaba? eğer bulamadıysanız çok uygun bir seçenek sunacağım da

img

lyegup

19 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

zıplayıp koşmayan, sadece size kendini sevdiren sokulan kucakta gezebilen biraz yürüyüp sonra bir yerde oturan veya yatan dünya tatlısı bir hanım isterseniz hikayesini ve resimlerini aşağıda görebilirsiniz. http://www.sempativet.net/forum.asp?action=Topic&id=49002 Aşağıdakide inanılmaz iyi huyludur. http://www.sempativet.net/forum.asp?action=Topic&id=48902 bana ulaşmak isterseniz [email protected]

img

barakiel

21 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] dan bana ulaşırsanız kedimle ilgili konuşabiliriz,8 yaşında bir dişi siyam...daha uysalı yoktur belki de...

img

eslem

21 yıl 5 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,apartmanımızın bodrumunda bakmaya çalıştığım iki tane yavru tekirim var,onlara acil yuva arıyorum çünkü dışarı atılacaklar,biri yada ikisi farketmez,hala ilgileniyorsanız eğer resimlerinide adresimde görebilirsiniz,istanbulda [email protected]

img

ayçiçeği

19 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

45 günlük bebiş pisilerim var 3 adet çok şirinler annesi sokak kedisi bu bebişlere el uzatın sokak kedisi olmasınlar bu küçük pisiler sokaklarda baba kedilere yem olur çok itina ile baktım lütfen bu kedileri sokağa terk etmiyelim. Elinizi uzatın fnd20mynet.com

img

fnd20

19 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbuldayım. sokaktan bulup yine sokağa atılmış anne ve 3 yavrusuyla büyüttüğüm mırmırım var dişi kedi çoook uysal, garibimi bahçedeki çocuklar hırpaladığı zaman bile sesi çıkmıyor, onun adını garip koyacaktım ama çocuklarım istemedi, tekir cinsi beyaz sarı renkte

merhabalar halen kedi bulamadıysanız kedimin yavrularına yuva aramaktayım bır dişi 4 tane erkek 2 aylık sağlıklılar wc eğitimliler düşünürsenız resimlerini maıl adresinize yollaybılırım isranbul [email protected] beyaz renklı tekır ve sarı beneklı beyaz içrenklı

img

buketden

18 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ