Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

green teror

arkadaşlar diişi green teroru çiftleşmeye hazr etmek için ne yapmak gerekiyor yaw hayvan sürekli kaçıyo en sonunda tutup bağlıcam :)

Zamana birakmak gerekiyor baska caren yok :)

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

öncelikle tek yapacağın şey balığı erkek balığın sitresinden kurtarmak sonra güzel bi beslenme

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güzel mekan yaptım ya erkek balık giremio dişi girebilio iyide besliorum bakalım patlatıcaz inşallah bombayı :)teşekkürler

bu arada bişey daa sorucam güzel beslenme derken bi gündüz bi akşam besleme yapıorum sabahları sera granu green akşamları yine sera granured protein agrlıklı yem veriorum iyimidir veya extra bi önerin varmı canlı yem atsammı arada ???

http://www.hepsievcil.com/app/KoseYazarlari/Crano/CanliYemler.aspx canlı yemler için bunu okumanı tavsi ederim.

bende green terrör besliyorum 3 yıl önce 4 tane almıştım 3-4 cm kadarlardı şimdi 3 taneler ve boyları 20-21 cm!!evet bu balıklar o 3 yıl önceki balıklar..senin balıklara gelince; sana yardım edebilmemiz için bizleri aydınlatmalısın..akvaryumun kaç lt balıkların kaç cm boylarında?dişi erkek oranı ne alemde..

Saygılarımla,

Crano                            [email protected]

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akvaryummum 70 litre erkek green teror 13-14 cm dişi biraz daha küçük bide akvaryumda 2 dişi bir erkek prensesim var