Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

ÇİKİT AKVARYUMU

Selam ;

Karma yeni bir çiklit akvaryumu kurdum.(400lt)Daha balıkları aktarmadım.Tabanına ithal renkli çakıl olan diğer akvaryumun çakıllarını koymayı düşünüyorum .Ama yetersiz.En alta beyaz çakıl döşemeyi tasarlıyorum.Ne dersiniz.Yoksa çakılın altına midye kırığımı döşesem.Fikirlerinizi bekliyorum.Akvaryum yüksekliği 60cm.

Sevgiler. Blue Tang 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ;

Ayrıca EHEIM 2217 Kullanan arkadaşların görüşlerini yazmalarını rica ederim..

Sevgiler. Clown Fish 

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

deep hangi çakılı kullanırsan kullan bence bi çeşit kullan düyelimki altta bir tür malzeme üstte birtür zamanla bunlar bir birine karışacaktır güzel bir görünüm olmaya bilir ayrıca çikletler bu iş için idaal balıklar hemen kumu kazmaya başlar ve karışım başlamış olacaktır

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm deep bence bir tür çakıl kullan iki türlü kullanırsan zaman içerisinde bu ikisi birbirine karışacaktır bu görüntüyü boza bilir birde çakılların boyutları birbirlerinden değişikse durup biraz daha karışık olur ayrıca besleyeceğim balıklar bu iş için seçilmiş hemen kumu kazmaya başlayacaklar ve karışım başlayacaktır

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Haklısın tek tür midye kırığı Thumbs Up 

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

Bende midye kirigi kullaniyorum cok dogal ve hos bir goruntu veriyor bence.Eheimide internete fazla takilmayan bir arkadasim kullaniyor.Ben atman aldigimi soyleyince keske eheim 2217 alsaydin demisti cunku onda ikiside varmis eheimi tavsiye etti gayet memnun herhalde.TAbi benimde atman bosta kaldi simdi aldigim akvaryum kendiliginden filtrasyon sistemi var.

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

DEEPFISHING48 dostum çakılı içine beyaz kum kullanmaı tavsiye ederim çünkü çok güzel görünüyor

img

discus1453

19 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

midye kırığı kullan kafan rahat kalsın

Selam dostum akademist ;

3 çuval midye kırığı aldım.İş tamam Hippie 1

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ