Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Arayanlar

Mesaj Ekle

100 lük plastik kapak akvaryum arıyorum

mrb arkadaşlar ankaradayım 100 lük standart plastik kapak akvaryum arıyorum elimdeki 65 likle (plastik kapak) mümkünse takas yapmak isterim

img

zebra

19 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Meerhaba Takas değilde Satılıktır 150 YTL Doktorum Akvaryumumun Özellikleri Aşağıdadır Satılık 1m.`lik plastik kapaklı akvaryum: iki ay önce aldıgım akvaryumu kurdum.Askerligim cıktı askere gidecegimden dolayı bu ak- varyumumu malzemeleri ve içindeki balıklarıyla beraber komple kurulu vaziyette satıyorum. ÖZELLİKLERİ: 8kg. Kahverengi-siyah lav kırığı kum 2 adet 1kg lık mercan resifi atman 200 watt ısıtıcı atman F202 iç filtre 65cm hava tası shark çift cıkışlı hava filtresi hassas derece orta boy kepçe arkasında çitf taraflı naylon fon 18 watt pembe gralüx ışıklı ve elektronik balanslı ışık sistemi kurulu _vitamin ve ilçları ve yemleride hediyedir. _içindeki balıklar 15tanedir 5-6cm boyunda papagan,venüstüs,sarı prenses, seker pembe,yasayan kaya,makrakanta cinsi balıklar mevcuttur. Pazarlıksızdır 2 Ay Önce 250 YTL ye Malettim

img

nazirnur

19 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Hemen 0 532 206 49 96 nazirnur Ara Satılık 1m.`lik plastik kapaklı akvaryum: iki ay önce aldıgım akvaryumu kurdum.Askerligim cıktı askere gidecegimden dolayı bu ak- varyumumu malzemeleri ve içindeki balıklarıyla beraber komple kurulu vaziyette satıyorum. ÖZELLİKLERİ: 8kg. Kahverengi-siyah lav kırığı kum 2 adet 1kg lık mercan resifi atman 200 watt ısıtıcı atman F202 iç filtre 65cm hava tası shark çift cıkışlı hava filtresi hassas derece orta boy kepçe arkasında çitf taraflı naylon fon 18 watt pembe gralüx ışıklı ve elektronik balanslı ışık sistemi kurulu _vitamin ve ilçları ve yemleride hediyedir. _içindeki balıklar 15tanedir 5-6cm boyunda papagan,venüstüs,sarı prenses, seker pembe,yasayan kaya,makrakanta cinsi balıklar mevcuttur. Satışı Pazarlıksız 150 YTL dir

satılık akvaryum ve balıklar http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=2&BRef=20196 ilanı inceleyebilirsiniz

img

anilcaglar

20 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ