Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Salyangoz

arkadaşlar çeşit olsun diye bir tane salyangoz aldım, elma salyangozu sanırım, kabuğu turuncu olandan. başlarda akvaryumda fink atıyordu, daha çok camda dolaşıyordu. bitkilere hiç zarar vermedi. ama son iki haftadır iyice hareketsizleşti, ya bir yere yapışıyor daha çok da yüzeye yakın yerlere, ya da kabuğuna çekilip dipte duruyor. sebebi konusunda fikri olan var mı...? yeterince hızlı davranırsa ve çöpçülerden kalırsa dibe düşen pul ve granül yemlerden yiyordu acaba o dokunmuş olabilir mi?

img

sakarmeke

19 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yemin dokunacagından sanmıyoru çünki bende benim balıklara sera o-nip veriyorum araqsıra şu cama yapışan yemden bi bakıyorum benim salyangoz o yemin olduğu yere gitmiş yemi yiyor bi kaç saniye içindede yalayıp yuttu bence salyqangozun hareketsizleşmesinin sorunu akvaryumda agresif bir balık varsa a balıktan bir darbe veya bir ısırık almış olabilir bu nedenle biraz tedirgin davranıyo çevresini kolluyo bir kaç hafta sonunda tehlikenin geçtiğini anlayıp eski haline dönecektir sevgiler

AMAN ARKADASIM BENDEN SANA TAVSIYE O SALYANGOZLARI ELINDEN CIKAR BEN 1.5 SENE ONCE 4 TANE ALMISTIM YAZA KADAR 350-400 ADET OLDULAR VE BUTUNHERKEZE DAGITTIM SIMDI BIRTANE TEK BAKIYORUM ONUDA VERICEM ALLAH YARDIMCIN OLSUN..............

img

umutbaba

19 yıl 8 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam ;

umutbaba; elma salyangozu senin dediğin sürede,o kadar çoğalmazlar.Seninkiler elma salyangozu değillerdir.... Doctor

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ