Diğer Evcil Forumları > Hamster
satılık syrian hamster - 2.sayfa
istanbuldan isteyenlere verebilirim
ekledim amaze goruselim
amaze senin resimlerini koyduğun hamsterlar syrian cinsi bildiğim kadarıyla hani demişsinya bi başlıkta "uzun tüylüler syrian olmuyormuş" diye benimkiler uzun tüylü ve syrian ,yani uzun tüylülerde syrian olabiliyor,ben gonzolarda uzun tüylü pek görülmez diye biliyorum ama hiç gonzo beslemedim emin de değilim
biliyorum gonzileri bitanede gonzim var ama syrian olarak bana kısa tuylu olanları gosterdiler bunların cinsini sorunca onu ilemiyorum ilk goruyorum dedi petshop bende farklı oldugunu dusunmustum saol.
ya kemirgen sana e-mail atmıştım ulaşmadı herhalde elinde 1 aylık ,erkek,syrian hamster var mı,cevap yazarsan sevinirim ikitelli ye getirebilir misin
Ben de Antalya`dan isteyenlere annesinden yeni ayrilmis, cok sakin bir syrian`i ucretsiz olarak verebilirim. Guvenli ellerde olacagina inanirsam tabii;)
kemirgen 1 aylık erkek yavru ayarlayabilir misin? ikitelkliye getirirmisin lütfen cevap yaz
kemirgen 1 aylık erkek hamster ayarlayabilir misin? ayrıca ikitelliye getirebilir misin? telefon numaranı verirsen sevinirim
arkadaşlar banada bi tane hamster bulabilir miyiz,özellikle erkek..yardımcı olursanız çok sevinirim
sour cherry nasıl bi hamster istiyorsun yavru da var yetişkinde (erkek) eğer kadıköye gelebilirsen verebilirm (bir adım daha öteye gidemiyorum üzgünüm)
ayrıca yılanlarına yemeklik canlı hamster arayanlara sesleniyorum ,lütfen bu tür mailler talepler beni çok üzüyor toplu olarak petshopa vermeyi tercih ederim en azından sevecek birileri alır ordan :(