Satılık Balıklar

Snowlar...
Damızlık snow koloni satılıktır.10adet snow yetişkin 9-11cm civarı,,,2erkek kesin ama 3erkek de olabilir.Erişkin çağa geldi ama 1 tanesinin ne olduğu belli değil daha,,,Balıklar çok sağlıklı gelip görülebilir.Fiyat 60 ytl... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Ankara

Yok mu alan:(:( yanında 1 adet 6cm erkek yunus 5 cm lik erkek imparator ve 2 adet 6cmlik snow yavruları verilecektir...daha ben napıyım...

Balıkların fotoğrafları; 🔒 Üyelere Özel

sait bey , slm 3u 15ytl olursa ;1e 2d olarak alabilirim kesin belli olanlardan cinsiyeti, ancak sanirim 2yavruyuda anladigim kadariyla hediye ediceksiniz onlarida verirsiniz dimi :) saygilar zafer 🔒 Üyelere Özel

Balıkları ayrı ayrı satmaya karar verdim.Kaç tane istiyorsanız 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarsanız ya da verilen telefonlardan bilgi verirseniz sevinirim. Dişi isteyenler ya da sadece erkek isteyenler bildirirse sevinirim. İyi balıklı günler...

istanbu içinde olsaydın alırdım Istanbuldan dişi ahli ve snow olanlar haber bekliyorum.

Yok mu alan arkadaşlar akvaryum artık küçük geliyor tek tek de satılır...bana da yazık balıklara da:):)

Tane fiyatı 5YTL dir.İsteyenler; 🔒 Üyelere Özel 193295 adresinden resimlere bakabilirler. Son şartlar da geçerlidir:):):) İyi balıklı günler...

Balıklar satılmıştır Teşekkürler....

Yanıtlamak için giriş yapın