Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
discuslarım
bu üsteki 3 resim geçen yıllarda beslediğim balıklar en üsteki resim golden pigeon blood alttakilerde red turkuaz discuslar
Bunlarda şuan beslediğim discuslarım en üst deki balığın ismi seda en güzel ve en favoribalığım bu
cep telefonuyla resimler çekildiği için tam net olmaya bilir ama gerçekten renkleri resimdekilerden daha canlı ve güzel
burda red melonlar ve snow white discusun resimleri mevcut
şuan akvaryumları 175 lt bunlar için hazırlanan 425lt akvaryumda suyun biyolojik yapıdan oturmasını bekliyorum günlük sudeğişimleri uyguluyorum yüzde 30 ısıtıcı jager filtre sistemi ise 1600 lt/saat dooplin dış filtre yem konusuna gelince günde 5 ögün kaliteli ital yemler kan kurdu ve ev yapımı sığır yüreği veriyorum
maşallah çok güzel ve sağlıklılar tebrik ederim.
geçen yık baktığım balıkarı çok güzel bir bitki akvaryumda besliyordum tabi gördüklerim balıkları üretim için yetiştireceğim için kumsuz akvaryuma alma kararı aldım ayrıca güzel bir bitki discus akvaryumundan alacağınız keyifi deniz balıkları hariç hiç bi balıktan alacağınızı sanmıyorum
bu gün balıkları büyük akvaryuma geçirmek istiyorum tankın biyolojisi tamamen oturdu diyebilirim bunu nitrat teslerinden ve neon tetraların sağlıklı bir şekilde yaşamasın dan görüyorum size soracak bir sorum olacak daha güzel resimler çekip eklemek için bana bi digital fotoraf makinesi markası ve modeli söyleye bilirmisiniz özellikle alıp kullanan ve memnun olan arkadaşlar resimlerle birlikte burya yazabilirler