Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

discuslarım

bu üsteki 3 resim geçen yıllarda beslediğim balıklar  en üsteki resim golden pigeon blood  alttakilerde red turkuaz discuslar

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bunlarda şuan beslediğim discuslarım  en üst deki balığın ismi seda en güzel ve en favoribalığım bu

cep telefonuyla resimler çekildiği için tam net olmaya bilir ama gerçekten renkleri resimdekilerden daha canlı ve güzel

burda red melonlar ve snow white discusun resimleri mevcut

şuan akvaryumları 175 lt bunlar için hazırlanan 425lt akvaryumda suyun biyolojik yapıdan oturmasını bekliyorum  günlük sudeğişimleri uyguluyorum yüzde 30 ısıtıcı jager filtre sistemi ise 1600 lt/saat dooplin dış filtre yem konusuna gelince günde 5 ögün kaliteli ital yemler kan kurdu ve ev yapımı sığır yüreği veriyorum 

img

diamond

ÖZEL MESAJ

maşallah çok güzel ve sağlıklılar tebrik ederim.

img

murathan

21 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam diamond ;

Geçen yıl besledim dediğin diskuslar harika! Thumbs Up 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

geçen yık baktığım balıkarı çok güzel bir bitki akvaryumda besliyordum tabi gördüklerim balıkları üretim için yetiştireceğim için kumsuz akvaryuma alma kararı aldım ayrıca güzel bir bitki discus akvaryumundan alacağınız keyifi deniz balıkları hariç hiç bi balıktan alacağınızı sanmıyorum

img

diamond

ÖZEL MESAJ

bu gün balıkları büyük akvaryuma geçirmek istiyorum tankın biyolojisi tamamen oturdu diyebilirim bunu nitrat teslerinden ve neon tetraların sağlıklı bir şekilde yaşamasın dan görüyorum size soracak bir sorum olacak daha güzel resimler çekip eklemek için bana bi digital fotoraf makinesi markası ve modeli söyleye bilirmisiniz özellikle alıp kullanan ve memnun olan arkadaşlar resimlerle birlikte burya yazabilirler

img

diamond

ÖZEL MESAJ