Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
bir kedim olsun ve ona bütün sevgimi veryim istiyorum
cinsi önmeli olmamakla birlikte mümkünse yaşı gelmemiş bir kedi arıyorum..kedinize çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz...Ayrıca Ankarada oturmaktayım...
Kedi arayanlar kısmında istekte bulunanlara pek cevap yazılmıo galiba.benim gibi sende cevapsız,bi tek msjsız kalma bari diye yazıorum:) umarım bulursun aradığın pisiciği
saolasın umarım dediğin gibi en yakın zamanda bulrum...daha yeni aslında attığım msj umudum var bekliyorum...sende umarım istediğine kavuşursun...
benım bır kedım var ve yakında yavrularını doguracak onlardan bırını verebılırım sıze [email protected] msn adresım gokhan adım istanbuldayım ama
merhaba, cihangir kedisi var 2 tane...bu sogukta donmasınlar dıye aldım. onlara ıyı bır yuva arıyorum.. bırı 40 gunluk yavru.annesı terketmıs...beyaz tuyler agırlıklı...ust kısmı kırcıllı...cok sevımlı,saglıklı bır erkek kedı.dıgerı tahmınen 6 aylık beyaz dısı...bugun tıtrerken buldum.boynunda kayıs vardı,tahmınen sahıplıydı...cok sıcak,sevımlı,sokulgan...su an konuklarım ama hala kedı arıyorsanız tanıstırabılırım. hoscakalın. füsun
mülayim, [email protected] eğer bana ulaşırsan sevinirim.kedicikleri görmek isterim
merhaba deiğim gibi ankarada oturuorum eğer kediler ankaradaysa alabilirim [email protected] adresinden de ayrıntıları konuşabiliriz...
pardon [email protected] olacaktı kusura bakmayın
Merhaba , aradığın kediyi buldun mu bilmiyorum. Eğer bulduysan senin adına sevindim , hala bulamadıysan 7.haziran doğumlu Papatya adında bir kızımız var. Bütün aşıları tamam , sağlıklı , kastre edilmiş bir kız. Evde annesi ile birlikte yaşıyor , fakat anne onu istemiyor artık büyüdü diye , evde sürekli kavga döğüş. Onun içinde tüm sevgisini verebilecek bir yuva arıyoruz. Gerçi Istanbul`da oturuyorum ama bir hafta sonu getirebiliriz. Hem de Ankara`da ki arkadaşları ziyaret etmiş oluruz. Şu an fotograf yollayamıyorum çünkü blgisayarım çöktü. İlgilenirsen yarın yollayabilirim. Ya da çevrende tanıdık bildik senin gibi kedi arayan varsa benimle temas kurabilirler. Şu ana kadar Papatya`ya Istanbul`dan bir yuva bulamadım , belki şansımız Ankara`da açılır. Osman Balaban mail : [email protected] cep : 533 614 21 84
Merhaba yaşı gelmemiş kedi istiyorsunuz biliyorum ama benim tam 1 yaşında bir kedim var.Ama bir yavruyu aratmayacak kadar sevimli ve pofuduk.Şu an evdeki kedi nüfusu biraz kalabalık olduğundan eğer ilgilenirseniz size verebilirim.Pamuk bembeyaz,bir gözü mavi bir gözü yeşil baya üylü bir van kedisi...Bana ulaşmak için 0216 3631983`ı arayabilir yada [email protected] a mail atabilirsiniz.Görüşmek üzere.