Satılık Akvaryum Malzemeleri

EKLEYİN EVCİLLERİN RESİMLERİNİ SİTEMİZ RENKLENSİN!...
Önce 🔒 Üyelere Özel (Alternatif siteler var ben bunu tercih ediyorum)adresine girip nick alıp kaydoluyorsunuz.Her hangi bir yerde gördüğünüz evcillerimizle ilgili resimleri bilgisayarınızda bir yere kaydediyorsunuz. 🔒 Üyelere Özel adresinde aldığınız nick ve şifre ile girip albümünüze gözattan kaydettiğiniz resmi ekliyorsunuz.(photobuckette size albüm açılıyor oraya örneğin resimlerime kaydettiğiniz resmi ordaki gözattan bulup albüme kaydediyorsunuz.)Kaydettiğiniz resmin altında URL adresi çıkıyor.
Resmi buraya kopyalarken ;
HTML sayfasını açıyosunuz yani bu sayfayı(HTML Editörü Yükle),üstte yazı renginin yanındaki , dağ-güneş resmini tıklıyorsunuz.. photobuckete kayıtlı resmin URL adresini burdaki URL kısmına kopyala yapıştır yapıyorsunuz.Tamamı tıkladığınızda resim sayfada
Sevgiler.

yok arkadaşm kimse uğraşmıyor daha önce bnde dile getirdimde herkezin aklını bi satış bürümüş herşey bu yönde bi girsinlerde 🔒 Üyelere Özel ugörsünler ki en çok sevdiğim sitelerden biriydi bu !!!! not:sayn site yetkilileri en kısa zamnda yenilikler ve farklılıklar 🔒 Üyelere Özel da sadece bir örnektir!!

Dostum;

Bu site gerçek bilgi paylaşım sitesi..Bu kadar geniş içerikli forum Türkiye`de başka sitede yok!. Thumbs Up

Sevgiler. 

Yanıtlamak için giriş yapın