Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Cichlid ve vatoz lütfen yardım...
Merhaba benim yaklaşık 65x30x20 büyüklüğünde akvaryumum var.2senedir cichlid besliyorum.Şu an akvaryumda(en büyüğü 6 cm) 1 sarı prenses 2 beyaz 1 turuncu prenses ve iki tanede ismini bilmediğim (başları siyaha dönük lacivert,birinin vücudu turuncu diğerininki sarı sanırım eşler)birde yine ne olduğunu bilmediğim açık turuncu renkte bir balık var(bunların ne olduğunu biliyorsanız söylermisiniz).Akvaryum acayip yosun tutuyor.Yosun ilacı denedim,kendim temizledim ama başa çıkamadım.Vatoz aldım,büyüktü,gözünü yediler ve öldü.Birtane daha aldım parçasını bile bulamadım.Son çare 25cm büyüklüğünde bir vatoz aldım sonunda birbirlerini yemelerinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
akvaryumunu büyüt önce sonra beslediğin sonra akvaryumun yerinin ne kadar güneş aldığını tespit et ve güneş ışığını direk alan bir yerdeyse yerini değiştir seranın algovec diye bir ilacı olacaktı denemediysen bunu bir dene.
arabalar bile 5 kişilik sen motorsiklete 6 kişi binmişsin gitmiyor diyorsun.
arkadaşlara katılıyorum akvaryumunu büyüt güneş almasın ve vatozun büyükse korkma ciklitler yam yam gibidir zaten seninkiler de büyümüş allah ömürlerini uzatsın saygılarımla KYGEN32
ahaha çok değşik bir yorum ahaha