Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Cam Temizleyici ve Yem

Arkadaşlar bugün Atman`ın 5mm`lik camlar için olan mıknatıslı temizleyicisini 10YTL`ye aldım.Fiyatı sizce nasıl? Birde gramajını ve markasını unuttum ama(190 mg veya ml gibi birşeydi)hemen hemen mutfaklarda kullandığımız kağıt havlu rulosu kadar -iyi bir benzetme olmadı galiba:) -silindir şeklinde,metal kutuda bir yem sordum. vitamin,mineral,renk verici,karides,pul,pond vs.. birçok yem çeşidi ve ek madde içeren bir yemdi. Fiyatı 17,5 YTL. Uygun mu,pahalı mı? Sizin gramaj ve fiyat olarak tavsiye ettiğiniz aralık nedir? Saygılarımla

img

lotlorien

20 yıl 11 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fiyatları böyle olabiliyor büyük se güzel yanlız camların sık yosun tutuyorsa pamuk al ıslat akvaryumun içine sok ve camları sil bununla birlikte pamuğa yapışarak çıkan kahverengi yosun oluşumunu göre bilirsin yoksa mıknatızla yapılan temizlemeler yosunları oluşan algleri suya karıştırır ve suyun rengiyle birlikte suyun kalitesini bozar yeme gelince marka sını söylerseniz yardımcı olabilirim ama 17.5 yüksek bi fiyat

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Markayı hatırlayamıyorum maalesef ama yem çoktu.Yani bayağı uzun bir süre,en az 3-4 ay diye tahmin ediyorum,yem almama gerek kalmayacak kadardı ve açıldıktan sonra 2 yıl kullanma ömrü olduğunu ve çabuk bozulmadığını söylemişti adam.

img

lotlorien

20 yıl 11 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yemin markası önemli kapağı açtığında güvenlik jelatini varmı yem bir defa açılırsa değerlerinden kaybetmeye başlarki iyi marka olsa bile kısa aralıklarla tüketilecek kutuları tercih et markalı yem al tetra sera jbl vb.

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ