slm arkadaşlar ben genel olarak muhabbet beslerim ama arkadaşın birinden bnm kendi muhabbet yavrularım karşılığında 1 tane tepeli kanarya aldım.kanaryalar hakkında fazla bilgim olmadığı için bazı şeyler sorucam;rengi kahverengi-sarı karışımı tepeli ama glostermi ne bilmiyorm fakat o türden değilmiş.diğer kanaryalara göre biraz iri ve çok güzel ötüyo.1 yaşındaymış buna eş alıcam,yine tepeli istiyorm ama eşinide tepeli alırsam yavruların kafa şekli çarpık bişi çıkıyomuş bu doğrumu.neye dikkat etmem gerekiyo,nasıl bişi uygun olur!şimdiden sağolun,,
Selamlar,
Evet dişide tepeli olursa yavrular kel çıkar.
Dişisi tepesiz olmalı.
bekuya sğl,,peki bu kuşa nasıl bir dişi almalıyım tmm tepesiz ama ırk olarak dikkat etmem gereken bişi varmı?
arkadasım kusun fotografı varsa eklede alıcağın kusu ona göre söyleyelim senin acından daha iyi olur kusu görmeden bişey dersek ırkını cinsini bi anlayalım ona göre önerelim saygılarımla...
alanya bgn resmini çekip eklicem ilgine sğl,,
alanya eşden ziyade bununda ne olduğunu sölersen memnun olucam.erkek olduğunu biliyorm okadar.çok güzel ötüş şekilleri var çok memnunum kuştan,,
arkadaşım gönderdiğin resim langshire melezine benziyor.orjinal Langshire ler diğerlerine göre daha boylu iri olur.Seninki boy ve yapı olarak biras daha küçük gibi duruyor ve dik duruşlu.Diğer cinsler bu şekilde dik durmazlar.Eş alırken tepesiz dişi langshire melezi almanı tavsiye ederim.YAda paraya kıyabilirsen orjinal al ama sanırım kanarya konusunda amatör olduğun için buna gerek yok..Önce Melez dişi alırsın daha sonra kendi isteğine kalmış ilerleticem dersen orjinal langshire kabak dişi (tepesizlere kabak denir ) alırsın..ben bandırmalıyım hertürlü renk cins kuş konusunda yardımcı olmaya çalısırım..🔒 Üyelere Özel
götürdüğüm petshop crest kırması dedi!ayrıca ilgine sğl kolega bi sorun olursa arıcam seni..