yaklaşık 3 aydır bende bulunan 8 cm civarı 2 adet discus; tetra bits yeme ve çeşme suyuna alıştılar tüm zor şartlara dayanabilmiş canlı konumundalar ikisi toplam 60 ytl, 1 çift iceman 10 cm civarı 20 ytl, erkek sarı prensesler 8-9 cm bir kaç adet var tanesi 7 ytl.dişili erkekli ahliler genç damızlık adayı 7-9 cm civarı fiyatlar için teklif bekliyorum (dişi erkek sayısına göre)ankara içi lütfen isteyene balıkların resimlerini yollayabilirim
Arkadaşım benden ankaradayım discuslarını alabilirim ama balıklarını görmem gerekli sağlık olup olmadıklarına bakmak için benimle irtibata geçersen sevinirim 🔒 Üyelere Özel ersin
üstad balıkları ancak ciddi alıcıysan görebilirsin bundan bir kaç ay önce satmak için ilan verdim balıkları ufak akvaryumda işyerime getirdim gelirim diyenler gelmediistiyosan msn adresim var 🔒 Üyelere Özel resim yollayabilirim ciddi olursanda balıkları işyerime getiriim görürsün
Arkadaşım ciddi alıcıyım ama fiyatta bir şeyler daha yaparmısın bilemiyorum msn ni ekleyecegim oradan resimlerini gönder beğenirsem iş yerine getirirsin orada daha detaylı incelerim kolay gelsin
İlan günceldir
discuslar yerini bulmuştur, acei çifti için fiyat 15 lira ahliler için 7 lira sarı prensesler için 6 lira fiyatlar düşüşe geçmiştir, bunların yanında 2 cm civarı 30 adet sarı prenses yavru hepsi 25 lira 40 adet ahli yavru iki ayrı grup 26 adet 1 cm den büyük kalanı ise 1 haftadan büyük hepsi 25 lira tüm balıkaları alan bir güzellik yaparım ankaradayım
damızlık ve damızlık adayı ahlileri düsünürüm bende ankaradayım 🔒 Üyelere Özel
ilan günceldir ercan henuz online olmadı hafta sonu bakamıcam pc ye umarım ptesi görüşürüz