Akvaryum Balıkları
bazen balık hepsini birden yavrulamaz dogum sürecini bitirmesi için 2 gün geçebilir..hemen sıcaklıgı 28 e sabitle....bu arada akvaryumcun dogru demiş bazen bu sayıyı 40 ı 50 yi bulabilecegi gibi 10 u 15 hatta 5 i bile bulabilir..ama sen biraz daha bekle o balık yavrulamaya devam edecek...
Saygılarımla,
Crano
nurettin dedecim yazdıkların çok güzelde sana bişi dicem...herzaman kendi görüşlerimdir demene gerek yok..çünkü bu yazıyı sen yazıyosun ve tabiki senin görüşlerin...bizlerinki de öyle tabi burada senin gibi insanlar edindigi tecrübelerden bahsediyor yani bunu yazmana gereke yok...gerçekten yazdıklarınla taktir ettim...
Saygılarımla,
Crano
saglık olsun dede en başlarda evet biraz tartışmıştık ama unut gitsin yazdıklarımızda tartışmalarımızda hepsi gayet dogal çünkü her insan farklı düşünür ve düşüncesini karşısındakine sunar ve bazen bizlerde de oldugu gibi bunlar çelişebilir...ben kimseyi bu konuda hor görmem ve görülmekte istemem ama dogru birşeyi söyleyen bir üyeyi sırf sinir oldugu için eleştirenler varya ben buna uyuz olurum işte buda kıskançlık ve çekememezlikten başka hiç bir şey degildir...bana katıldıgını düşünüyorum..unutma gerçekten insanları bilgilendiriyosun seninde yazılarını herzaman okurum ben...
Saygılarımla,
Crano