Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

acil .....YAVRU erkek kedi ariyorum!

tuyleri uzun olsun lutfen :)))

img

pitikare

19 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Günaydın, Bende bir yavru erkek kedi var, hem de çok akıllı ve dünya tatlısı. Tuvalet alışkanlığını da edindi. [email protected]`dan mail atabilirsin Sevgiler

img

gün

19 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slmlar, Beyoğlu tünelde bir müzik mağazasında çalışıyorum alt kattımızda bir kedi gelip 4 tane yavru doğurdu bu kışta dışarı atamadık yaklaşık 1 aydır biz bakıyoruz anneleri ile birlikte,gayet sağlıklılar sütten kesilene kadar burda kalacaklar ama acilen vermek istiyoruz bu dönemin sonunda. sarışın var:) ama erkek dişi de var ama sarımtrak.. Bilgilerimde cep telefonum var arasan veya mail atarsan gelip görmeni isteriz yavruları.

img

selim3

19 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yenı dogacak yavrularım var yakında onlardan bırını verebılırım sutten kesıldıkten sonra eger ıyı bakabılecegınıze ınanırsam fatıhte bır hastanede mudurum ben [email protected] msn adresınden benımle ıletısım kurabılırsınız gokhan benım adım

img

lastheroo

19 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

45 günlük bebiş pisilerim var 3 adet çok şirinler annesi sokak kedisi bu bebişlere el uzatın sokak kedisi olmasınlar bu küçük pisiler sokaklarda baba kedilere yem olur çok itina ile baktım lütfen bu kedileri sokağa terk etmiyelim. Elinizi uzatın fnd20mynet.com

img

fnd20

19 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 gün önce sokakta terkedilmiş olarak bulduğumuz ama bikaç gün içinde vermek zorunda kalacağımız sarı,2 aylık erkek kediciğe yuva arıyoruz. parazit ve pire aşıları yapıldı tuvalet eğitimi de var. acil cvp yazarsanız seviniriz

img

pirci

18 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimizde dort tane bir bucuk aylık bebek var. sokakta dogdular.onlara ev arıyoruz. halen aradıgınızı bulamadıysanız gelip bir tanısın ulasmak icin [email protected]

img

cezve

18 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ