Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

arkadaşlar flower horn dan anlayan yokmu?

flower horn larım için yem arıyorum.burhan adlı bir arkadaşım bana bir isim verdi içinde ``red``kelimesi vardı.işte o yemin ismi aklıma gelmiyor

img

kürşatsongül

19 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam kürşatsongül içinde red kelimesi geçen yemin adı OTTO SUPER RED PARROT ama bu yem papağan balıkları için olan bir yem oysaki otto nun flower horn için ürettiği bir yem var adı OTTO FLOWE HORN YEM OTTO Flower Horn Harmanlanmış Üst Kalite Balık Yemi;Flower Horn ve her çeşit Cichlid balıkları için özel olarak formüle edilmiştir.Bu formülasyon,hayvanın bağışıklık sisteminin güçlenmesini ve doğru besin alımını temin etmek amacıyla tasarlanmıştır. Faydaları: Özellikle Flower Horn ’un beslenmesi için hazırlanmış. Her çeşit ufak balığın yararlanabilmesi için özel olarak geliştirilmiştir. Hayvanın gelişimini ve olgunlaşmasını ilerletir,renklerini daha da canlı hale getirir. İçindekiler: Yüksek kalitede taze balık eti,karides unu,buğday glüten, soya fasulyesi,torula,astaxanthin,kurutulmuş maya,balık yağları,enzimler,PSB,meyan kökü tozu,vitaminler ve mineraller. Garanti edilen analizi: Min.Ham Protein %48 Maks.Selüloz %5 Min.Ham Yağ %5 Maks.Nem %8 Min Vitaminler 550 mg/kg buda yemin içeriği ve özellikleri eğer bu yemi akvaryumcularda bulamazsan hepsiburada.com danda satın alabilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir sevgiler

Alperen_FB dogru yazmış fakat bir şeyin dışında otto olmayacak ototto olacak yani sanırım çünükü bende hala OTOTTO FLOWER HORN yemini kullanmaktayım...kürşatsongül bahsettigin marka bu olsa gerek ;)

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkür ederim dostlar.sağolun

img

kürşatsongül

19 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili crano ben bu bilgileri hepsiburada.com dan öğrendim burdada OTOTTO adlı yem otto adıylageçiyodu yani hepsiburada.comun yalancısıyım

valla otto diye bişey bilmiyorum ben OTOTTO nun ürünlerini yıllardır kullanırım..bence yanlış yazmışlar..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ