Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
OLMAZ BÖYLE BİŞEYYYYYYYYYY
YA KARDEŞİM BU SERANIN TATİL YEMİ VARYA. OLMAZ BÖYLE BİŞEY. 1 HAFTA TATİLE ÇIKTIM VE AKVARYUMCUYA GİTTİM SERANIN TATİL YEMİNİ ALDIM.ADAM BANA 4 TABLET YETER DEDİ BENDE ATTIM.1 HAFTA SONRA GELDİĞİMDE BALIKLARIN HEPSİ ÖLÜ:( AKVARYUM BULANIK ŞEKİLDE. ÇOK ÜZÜLDÜM.2 YETİŞKİN BORLEYİM , 2 SARI PRENSESİM VE 1 TANEDE VATOSUM VARDI. HEPSİ ÖLDÜ.OLMAZYA BÖYLE BİŞEY KADEŞİM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
valla çok üzüldüm geçmiş olsun..o yüzden lütfen balıklarımızı birine emanet etmeliyiz ..ben dedim bu tatil şeylerine güvenilmez yok otamatik yemleme yok tatil yemi cart curt hikaye bunlar...para kazanmak için yapılmış şeyler..
Saygılarımla,
Crano
Selam hemst ;
Seranın senin anlattığın uygumalı bir tatil yemi yok!.Yalnış bir uygulama yapmışın ...
Sevgiler.
işte nekadar ilgi gösterilmesi gereken bir şey olduğunu görmüşsündür umarım balıkların için üzüldüm
serada alsan tetrada alsan tatil yeminin ömrü iki gündür yani hafta sonu tatili gibi. o yüzden ya bakacak biri yada kaliteli otomatik yemleme cihazı sart sanırım sen sormuştun forumda ve yazmıştım böyle olcağını... tamamen kendi görüşlerimdir teşekkürler
arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler. peki bana uygun fiyatta bir otomatik yemleme makinası bulursanız sevinirim arkadaşalar.