Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Arkadaşlar; Sarı Prenseslerden anlayanlar lutfen bana yardımcı olabılırmı?
Arkadaslar, benım 7 tane sarı prensesım var. akvaryumumuda sureklı temızlıyorum. ama hayvanların solungaclarının ucları ve yan yuzgeclerının dıplerı kızarmıs durumda. sakınlalı bı durum olabılırmı sızce? yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.
Eger kırmızı benkler görüyorsan malesef mantar olmuşlar.Ama merak etme tabiiki ilacı var.Mesala: AQUAMANTAR Akvaryumcuna da aynı seyi söyle o sana belki başka ilacta tavsiye edebilir...
ok sagolasın ama dısı prensesım öldü. malesef yetişemedim dünde toprağa verdim balıgı cok uzuldum ama. bunun onlemını nasıl alabılırım sence? ılaclar dısında. her turlu ılacım var ama ıse yaramıyor
Arkadaşım neredesin ben istanbul/kü.ükyalıdayım sana yardımcı olmaya çalışırım elimde bi ilaç var.dene derim.mallaşit green
Malesef ilaç tedavisi gerekiyo benim yazdıgım ilacı alır ve içerigine göre uygularsan sağlıklarına kavuşurlar merak etme.Bu arada madem balıgın öldü o zaman suyunun bir kısmını degiştirip dinlenmiş(en az 2 gün) su koyman gerekiyo..Dediğim gibi istersen Aquamantar istersen de başka mantar ilacı kullanman gerekiyo..
maalesef ist te degilim ama dedigin ilacı buldum ve hemen aldım. balıklardaki degisikligi daha goremedim ama zamana bırakalım bakalım ne olacak. yardımların ıcın cok sagol.
içerisindeki talimatlara göre kullan faydasını göreceksin.Şahsen ben gördüm inşallah seninkiler de kurtulur.
GEÇMİŞ OLSUN İŞALLAH BALIKLARIN EN KISA ZAMAN DA İYLEŞİRLER
arkadaşım crano nun fikrine saygı duyuyoum teşhisi doğru olabilir ama bu diplerinin kızarmasının nedeni akvaryum osijensiz kalmasından dolayı balıklar hızlı solungaçlarını kapatıp açmadan tahriş de olmuş olabilir
arkadaşlar başlıgın tarihi: 29.05.2005 ...
Alperen_FB belkide senin dedigin gibidir..ancak bu belirtilerden sonra benim balıklarım mantar olmuştu..havasız kalmalarından bu gibi sonuçların çıkabilecegi mantıklı...belkide mantar hastalıgı o zamana denk gelmiştir ancak aynı durumu arkadaşım yaşadıktan sonrada onun balıkları için mantar giderici kullanmıştık sorun kalkmıştı..
tabi bu izleri görmek en mantıklısı, belkide bahsettigimiz izler aynı degildir..