Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

PARASI İLE TABİKİ AMA ABARTMAYIN LÜTFEN:)

BUNDAN iki AY ÖNCE 10 YILLIKEVLİLİGİM SONA ERDİ GERİDE BIRAKTIKLARIM ARASINDA BİRTEK 8 YAŞINDAKİ YAVRUM COOKER````İM GÖZÜMDE TÜTÜYOR BEBİŞİMİ BIRAKMA SEBEBİM ESKİ EŞİMİN AYNI EVDE YAŞAYACAK OLMASI VE EŞİMLE BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVMELERİ ONU ANNESİNDEN AYIRMAYA KIYAMADIM ŞİMDİ KENDİMİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYORUM BANA ŞİMDİ ŞEKOŞUMU ARATMAYACAK BİR DOST ARIYORUM ONA EVİNİ ARATMAYACAGIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.PARA ÖDEME KONUSUNDA HERHANGİ BİR SORUNUM YOK YETERKİ ABARTI RAKAMLAR OLMASIN YAŞ O KADAR ÖNEMLİ DEGİL. [email protected]

img

sinbar

19 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimizde 11 adet cocker yavrusu var..irtibat numaralarını www.seraveterinary.com iletişim bölümünden alabilirsiniz..

AMERICAN COCKER SPANIEL veya ENGLISH COCKER SPANIEL veya BRITTANY SPANIEL veya CAVALIER KING CHARLES SPANIEL safkan secereli yavrusu fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbula temin ediyorum. Siparis uzerine ozel sekilde yurtdisindan getirebiliyorum. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

slm sinbar 2.5 yasında staffordshire cinsi arkadasımın tasınması nedeni ile vermek zorunda apartman dairesiinde bakılıyordu temel itaat egitimi vardır oldukça uysaldır. [email protected]

img

totu

20 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Yaşadığın hiç hoş değil , ama üstesinden gelebileceğine inanıyorum. Zaten gereken adımı da atmışsın. Benim 1 yaşında erkek 1 cocker oğlum var. Malesef hamileliğimden dolayı ondan ayrılmak zorundayım. İlgilenirsen telefonum : 05335180917 Telefonunu bekliyorum. Görüşmek dileğiyle...

img

nesrindereli

19 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

sinbar

19 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

adınıza üzüldüm bizim 4 aylık engilish cuckerimiz var kızıma alerji yaptı tüm aşıları yapıldı 400 $ a almıştım aşıları da bir okadar tuttu. gerçekten iyi bakacaksanız 200 $ a vereceğim. Safkan lekesiz çok açık kahve.

img

mrstranger

19 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba..İzmirdeyim ve bizde American Cocker cinsi kızımıza 450 YTL karşılığında yeni bi ev arıyoruz şu sıralar.Veteriner hekim kontrollü ve aşıları tamamlandı.24 Ekim 2005 doğumlu.Gazete eğitimini ve birçok komutu aldı.1-1.80 lik kafesiyle ve diğer özel eşyalarıyla birlikte veriyoruz.normal yemeğede geçti ve bu nedenle 3 ayda bir yapılacak aşılar dışında size masrafı olacağını zannetmem.çok akıllı.ilgilenirseniz arayın. Tel:05359482265

img

xdesertx

19 yıl 2 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ücretsiz bir cocker.erkek,1 yaşında ve siyah.barınakta.köpek almadan barınaklara bakmanızı tavsiye ederim.bu köpek,istanbulda.detaylar,linkte.başka şehirdeyseniz de barınak ziyareti tavsiye ederim. ankaradaki Gölbaşı barınağında da krem rengi,inanılmaz güzel dişi cocker var.ankaradaysanız,fotosunu gönderirim. [email protected] http://www.petarkadas.com/petbul.php?pet=1926&tur=742&cinsiyet=&agirlikbasla=0&agirlikbitis=90&irk=&sehir=&ilce=&yas=&foto=&barinak=

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ