Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ROTWEİLLER VEYA PİTBULL!!! ANKARA!!!
BEN ANK DA OTURUYORUM ROTWEİLLER VEYA PİTBULL YAVRUSU AROYORUM. EN FAZLA 150 YTL VEREBİLİRİM. ÜCRETSİZ OLURSA DAHA İYİ OLUR TABİ :) MSN: [email protected](e-mail) TEL:05446829178
ÜRETİM ÇİFTLİKLERİNDEN SAĞLIKLI VE DE SAFLIK GARANTİLİ YAVRULAR...BİLİYORUZ Kİ GÜVEN BİR DEFAYA MAHSUS VERİLİR VE BİZ BU ŞANSI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANMAK İSTİYORUZ!... Türkiye`nin neresinde yaşıyor olursanız olun;dileğinize göre secereli-seceresiz ama her koşulda saflık garantili her ırkın yavrusu gayet makul fiyatlarla ve güvenilir bir o kadar da sağlıklı yollarla belirtmiş olduğunuz adrese hiçbir ek masrafsız teslim edilir.Yavru size gönderilmeden önce son bir defa daha veteriner hekimimizin sağlık kontrolüne maruz kalırve gününe göre aşıları yapılmış,iç-dış parazit tedavisi uygulanmış bir halde size doğru yola çıkar.Amacımız ilk olarak;en sadık dostlarımızın bu kısa ömürlerini rahat ve de sağlıklı ortamlarda geçirmelerini sağlamaktır.İkinci olarak ise yurt dışından Bulgaristan`dan getirilen sağlıksız yavruları canlı hayvan sektörüne daha doğrusu siz hayvan severlere yaklaştırmamaktır.Bizler bu minik yavrular üzerinden para kazanmak değil sizlere bilgi verme amacındayız,Lütfen bu seslenişe duyarsız kalmayın... Fotoğraf albümümüz ve sipariş için; spaces.msn.com/members/gecce7-24 [email protected]