Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

ne oluyor ya

biraz önce siteye baktım site yönetimi form kurallarından çıkıyor burası akvaryum hobisi ile ilgili bilgi paylaşım formu forma bi bakın yok kurban olurum atatürk uğrunda yok aziz nesin aslın da bu daha başı form yöneticisi biran önce önlem alın bunların konuşulacağı yer burasımı kimseyle bi kişisel tartışmaya girmiyorum ama yapılanlar yanlış önlem almazsanız sitenin ismi hepsi siyaset olarak değişe bilir sevgili form yöneticisi ayrıca bu başlıkların da kaldırılmasını istiyorum tabi benim istememle olacak bişe değil ama bi düşünün isterseniz

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SAGA SOLA HAKARET EDENLERİ ATIN ARTIK...............

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

o mesajda kurban bayramını kutlamış deep niye rahatsız oldunuz bu kadar anlamadım. hepsi evcil yetkilileri işlerini bilmiyor mu demeye çalışıyorsunuz anlamdım doğrusu.

bayram kutlama mesajına bir şey demiyorum ama akademist bi düşün böyle bi ortam da şimdi aziz nesin yada deep in kullandığı gibi başlıkların ne işi var

img

diamond

20 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gerekli müdahaleyi site yönetimi yapar.

keşke bizlerin gözüyle bakabilsen olaya akademist....gereksiz boş boş o kadar msj var ki bir farkedebilsen...neyse arkadaşlar uzatmayalım...ben kapadım...

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ