Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar

Mesaj Ekle

Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası Arıyorum

Yetişkin 10 cm den büyük Kırmızı yanaklı su kaplumabağası (Red-Eared Slider "pseudemys scripta elegans") arıyorum. Büyük su kaplumbağasını satmak ya da yavru su kaplumbağasıyla değiştirmek isteyenler lütfen boyunu, cinsiyetini ve fiyatını bildirsinler. [email protected]

img

coral

21 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sen nerdesin??

İstanbul, Florya`dayım. Tel: 533 441 42 76

img

coral

ÖZEL MESAJ

ankarada olsan hemen verirdim:(

ilker abi ben ahmet sait bayram için 10 günlüğüne ankaraya geldim istersen gelirken tolgadaki yani SüRüNgEnCi_GeNçLiK teki kapluşları getireyim ne dersin siz aranızda anlaşın ben getireyim

img

ahsabor

19 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İLKER BEN ONLARI SATTIM AMA İSTERSEN ÇOK SAĞLIKLI Bİ KARA KAPLUŞUM WAR ONU WEREBİLİRİM NE DİYOSUN BU İŞE???

AMA İSTERSEN Bİ ÇİFT SON BÜYÜKLÜĞÜNE ULAŞMIŞ KIRMIZI YANAK YOLLAYABİLİRİM. MSN:[email protected]

Merhaba Tolga, Seni MSN ye ekledim online olduğunda görüşürüz. Son büyüklüğüne ulaşmış derken neyi kastettiğini anlayamadım. Bana büyüklüklerini cm olarak yazarsan daha iyi olur. Bir de ricam cinsiyetlerini yazarmısın. Otobüse verirsen ben burada otogarda karşılarım. Teşekkürler.

img

coral

ÖZEL MESAJ

SU KAPLUMBAĞAMI ARTIK VERMEK İSTİYORUM LÜTFEN İLGİLENİN.SİZİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ FİYAT OLSUN.YA DA ÜCRETSİS DE VEREBİLİRİM SEYEHATA ÇIKMA İHTİMALİM VAR MAİL ADRESİM SİZDE VARDI ARTIK VERMEK İSTİYORUM VE YENİSİNİ ALMAK İSTİYORUM AMA MERSİN`DE OLMAM ÇOK KÖTÜ HERHALDE BİR ÇÖZÜM YOLU BULURSANIZ VEYA BAŞKA BİR TANIDIĞINIZ VARSA BANA YAKIN BENİ BİLGİLENDİRİN CEVABINIZI BEKLİYORUM.GÖRÜŞMEK ÜZERE.

img

seyran80

19 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kırmızı yanaklı su kaplumbağalarım var irtibata geçrr isen görüşebiliriz 0542 8049871 ahmet