Kuş Forumları > Kuş İlanlar
ankara önere bılecegınız kanaryacı varmıı?
slm arkadaslar ankarada onerecegınız kanaryaları guzel olan kuscu varmı acaba varmı acaba sımdıden tsk ederım
degerli dostum 550 kanaryam var 9 tanesi dünya şampiyonu çogu yurtdışı border gloster norviç york,mozayik çeşitlerimalinua harz görmek istersen tdkb.sitemynet.com f,k,rverebilir tanışmak ve son halini görmek için 05425718166 batıkent ankara meraklıların böyle bir kümes ve kuşlarıbirarada görmesi bilğilenmesi büyük şans buyrun paylaşalım.
Slm.lar, ben uzman kanaryacı, ercan koçoğlu ve ufuk buyurgan dan kuş temin etmiştim. İkisi de Ankarada ve iyi insanlar. Ufuk bey Norwich te uzman, Ercan bey ise örnek kümesiyle tüm ırklarda söz sahibi. Ankarada değil Adanada olmama rağmen, çok iyi şekilde paketleyip bana sağlıklı, kaliteli kuş gönderdiler...İkisinin de İnternet sayfası var, tanışmanızı öneririm, almasanızda çok iyi bilgi paylaşıyorlar...
manulia cinsi kanaryaların ortalama bır fiyatını solermısınız bana mumkunse
erdem bey 30ytl ile 1500 ytl arasında,kalite fiyatı belirler,hiçbir kanaryanın standart fiyatı yoktur alıcı ile satıcının diyalogu fiyatı belirler detay için 05425718166 ercan koçoglu ankorder başkanı,