Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

KUTLU AKVARYUM DİKKAT!!!

ARKADAŞLAR BEN YOĞUNLUĞUMDAN DOLAYI İLANLARIMI GERİ ÇEKMİŞTİM AMA BAKTIM GÖRDÜMKÜ BENİM ADIMLA BAŞKA BİR ADRES VE RUMUZ İLE BAŞKA ARKADAŞLAR SATIŞ YAPMAYA KALKIYORLAR VEDE BUGÜN BİR ARKADAŞ BENİ ARADI KUTLU NİYE BANA YANLIŞ YAPIYORSUN DİYEREK BENIM HİÇBİR ŞEYDEN BİLGİM OLMADIĞI HALDE BENİM ADIMA BAŞKA ARKADŞLAR KONUŞMUŞLAR VE BU BAŞKA ADRES İLE BENİM ADIMA KONUŞAN ARKADAŞI VE ARKADAŞLARIN HİÇBİRİSİNİ BEN TANIMIYORUM VE GEREKLİ YERLERE ŞİKAYETTE BULUNDUM...BU KONU HAKKINDA HEPİNİZİN BİLGİSİNİN OLMASINI İSTEDİM BEN SADECE [email protected] adresinden yada 0535 939 88 01 nolu numaradan müşterılerımle vede arkadaşlarımla konusuyorum sözüm şudurki bunları yapan arkadaşlar yanlış yapıyorlar biz kimsenin ekmek parasıyla oynamadık vede kimseye karşı bir yanlışımız olmadı rica ediyorumki bu tür yanlışı yapan arkadaş benimle uğraşmayın eğerki ben uğraşırsam daha farklı boyuta gelir

bana ulaşmak isteyen arkadaşlar lütfen biraz daha dikkatli olalım...bayramdan sonra [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz aynı zamanda bayram sonrası numarımıda degıstırcem yeni numaramı vede ilanlarım ile inşallah bayram sonrası sizlere daha iyi bir hizmet sunacağm..................

SAYGILARIMLA......................

img

kutluakvaryum

19 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ