Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
YAVRU ERKEK PİTBULL ARIYORUM,boxer de olabilir
Arkadaslar yavru erkek pit arıyorum,boxer de olabilir.ücret konusunda cok bir sey veremem,en fazla 200-250 YTL.lütfen yardımcı olun.iyi günler
arkadasım bende 9 aylık erkek tyger baxır var istiyorsan sana vere bilirim bana [email protected] dan ulasa bilirsin.
kardeş merhab 2,3 hfta beklersen harika yavrularım var onlardan sana verebilirim cevap yazarsan sevinirim
kardeşim istersen 11 aylık pit var ve evde bakılmıs istersen 35 günlük yavrularım sen karar ver mailim [email protected] tel:05056758108
mc_laren ve gogo55 200 ytl''ye veriyorsanız ve izmir''e yollarım derseniz(yol ücretini çekerim) her hangi birinizden alabilirim.yalnız fotoğraf görmek isterim.en kısa zamanda cevapınızı bekliyorum. [email protected]
Arkadaşlar pitbull yavrularına ne kadar istiyorsunuz?gogo55 35 günlük yavrularınla ilgileniyorum,fiyat söylersen sevinirim.ve biraz da uygun olsun lütfen.iyi günler
mc_Laren yavrular icin ne kadar istiyorsun?fiyat konusunda da yardım bekliyorum.seninkiler american mı?iyi günler
mc_laren ücretsiz verilen pitbull için alabilirim daha önce pitbullum olmadı demişssin.bizi kandırıyor musun? 200 ytl veririm sülalesinin fotosunu yollarım demişdin daha kendi fotosu gelmedi.
beni pitbull sahibi olan herkez tanır ben o notu yazdığım nick sahibini tanıyorum ve ona yapılmış bir şaka bu .1 hafta sonra teslimatlara başlıyorum kardeş benden yavru resmi isteyen bir sen oldun çoğu kişiler beni tanır ve güvenir istersen benden köpek alan arkadaşlara sorabilirsin ne yalan ne dolan olur bende kardeş
mc_Laren ne kadar istiyorsun arkadaşım erkek yavruya?Lütfen iyi bir fiyat söyle.cevap bekliyorum